Dead Island 2 Game Pass'e Geldi: Xbox Fiyatı da İndirimde!

Her geçen gün yeni bir oyun ile kütüphanesini genişleten Xbox Game Pass'e bir yeni oyun daha eklendi. Hem de oldukça uygun fiyatla. İşte detaylar!

Game Pass'e gelecek yeni oyunların listesi açıklandığı zaman birçok oyuncu heyecanlanmış ve oyunların bir an önce gelmesini beklemeye başlamıştı. Şimdi, oyuncuları daha çok sevindirecek bir oyun daha Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi.

Mayıs Ayında Gelecek Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı: İşte Tam Liste!
OYUN

Mayıs Ayında Gelecek Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı: İşte Tam Liste!

Microsoft’un popüler Xbox Game Pass hizmeti sayesinde her ay milyonlarca oyuncu yepyeni oyunlara ve geniş kütüphaneye erişim sağlayabiliyor.

Dead Island 2 Game Pass'e Geldi

Game Pass'e gelen yeni oyun Dead Island 2 oldu. Bünyesine yeni oyunları getirmeye devam ederek oyuncular için seçenekleri artıran Microsoft, yapacağı duyuru ve etkinliği de erteleyecek gibi duruyor.

Halihazırda PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5'te mevcut olan Dead Island 2, 2023'ün Nisan ayında piyasaya sürülmüştü. Çıktığı günden beri oyuncuların severek oynadığı oyun, Game Pass'te an itibariyle satın alınabiliyor.

2024 Xbox Game Pass Oyunları: Yıl Boyu Gelecek Oyunlar
OYUN

2024 Xbox Game Pass Oyunları: Yıl Boyu Gelecek Oyunlar

Xbox Game Pass kullanıcıları bu yıl da yepyeni oyun deneyimleri yaşama fırsatı bulacak. 2024’te uygulamaya gelecek oyunların listesi açıklandı.

Ayrıca normalde 699 TL olan fiyatı şu an 384,45 TL olarak indirilmiş durumda. Bu indirimden ve oyunun Game Pass'e gelmesinden faydalanabilmek için oyunu hemen indirebilirsiniz.

YORUMLAR