Temmuz Ayı Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Sistemin kütüphanesine eklenecek oyunlar ile uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Microsoft’un popüler Xbox Game Pass hizmeti sayesinde her ay milyonlarca oyuncu yepyeni oyunlara ve geniş kütüphaneye erişim sağlayabiliyor. Xbox her ay belli aralıklarla Xbox Game Pass hizmetine yeni oyunlar getiriyor ve belli bir sürenin ardındansa bazılarını hizmetten kaldırıyor.

Microsoft'un popüler Xbox Game Pass servisine Temmuz ayında eklenecek oyunlar ise belli oldu. Peki, Temmuz 2024'te eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları neler?

Temmuz 2024 Xbox Game Pass Oyunları

Temmuz Ayı Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Magical Delicacy (Bulut, Konsol ve PC) – Bugün

Kendi dükkânınızda geniş bir malzeme koleksiyonundan büyülü lezzetler pişirin. Bilmediğiniz bir kasabayı keşfedin ve kasaba halkına lezzetli ikramlar sunun.

Gezinmenin yeni yollarını öğrenin, sırları keşfedin ve eşsiz bir cadı dünyasını deneyimleyin.

Flock (Bulut, Konsol ve PC) – Bugün

Flock, uçuş ve arkadaşlarınızla sevimli uçan yaratıklar toplama üzerinde çok oyunculu bir oyundur.

Sürünüze eklemek için nadir ve yakalanması zor yaratıkları arayarak güzel manzaralar arasında süzülün.

Flintlock: The Siege of Dawn (Bulut, PC ve Xbox Series X|S) – 18 Temmuz

Ashen'in geliştiricilerinin yakında çıkacak aksiyon-RPG'sinde tüm tanrıları öldürün. Tanrılara karşı intikam arayışında tilkiye benzeyen yoldaş Enki'nin katıldığı Koalisyon ordusunun seçkin bir üyesi olan Nor Vanek'e katılın.

Komboların ölümcül bir dans yaratmak için birbirini izlediği ritmik savaşlarda yakın dövüş ve büyüyü bir araya getirin.

Dungeons of Hinterberg (Bulut, PC ve Xbox Series X|S) – 18 Temmuz

Pastoral Avusturya Alpleri'nde yeni bir turistik merkez olan Hinterberg'e hoş geldiniz. Hinterberg'de bulunacak çok sayıda zindan ve yaşanacak çok sayıda macera var.

İlk gününüzde gönderilecek misiniz yoksa Usta Avcı olmaya devam mı edeceksiniz? Büyülerde ustalaşın, bulmacaları çözün, canavarları öldürün. Hepsi ve daha fazlası Hinterberg'de sizi bekliyor.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess (Bulut, Konsol ve PC) – 19 Temmuz

Japon esintili, tek oyunculu benzersiz bir kagura aksiyon strateji oyunu olan Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, kirlilikle kaplı bir dağda geçiyor.

Gün boyunca köyleri arındırın ve kendinizi gün batımına hazırlayın. Dağı kirden arındırana ve toprağa barışı geri getirene kadar gece gündüz çalışın.

Xbox Cloud Türkiye'de Nasıl Kullanılır?
NASIL YAPILIR

Xbox Cloud Türkiye'de Nasıl Kullanılır?

Xbox Game Pass hizmeti Türkiye'de sunulsa da henüz XCloud hizmeti sunulmadı. Merak etmeyin, Xbox Cloud kullanmanın bir yöntemi var! Cevaplar yazımızda.

Peki siz Temmuz ayında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.