Yeni Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Sistemin kütüphanesine eklenecek oyunlar sayesinde uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Xbox Game Pass her geçen ay abone sayısını artırmaya ve oyun yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Türkiye'de de oldukça uygun fiyata abone olabildiğiniz bu sistem sayesinde yüzlerce oyuna erişim imkânı sağlıyorsunuz.

Peki, Mart 2024 tarihinde eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları hangileri? Microsoft'un sevilen popüler hizmeti Xbox Game Pass servisine Mart ayının üçüncü yarısında eklenecek oyunlar belli oldu.

Mart 2024 Xbox Game Pass Oyunları

1- F1 23

Çok oyunculu bir yarış oyunu olan F1 23, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenen yeni oyunlar arasında yer alıyor. EA tarafından geliştirilen oyun, bir önceki serilerden daha fazla beğenilmesiyle de bilimiyor.

2- The Quarry

Bir yaz kampında gözetmen olarak çalışan 9 gencin hikayesini anlatan oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olmak üzere iki seçenekte de oynanabiliyor. Interaktif korku oyunu severlerin favori oyunu, Game Pass kullanıcılarının erişimine açılacak.

3- Evil West

Sevenlerin çok sevdiği ama sevmeyenlerden de bolca eleştiri toplayan oyunlardan biri olan Evil West, Xbox Game Pass kütüphanesine yeni gelen oyunlar arasında bulunuyor. Üçüncü şahır nişancı oyunu kategorisine ait olan oyun, 10-12 saatte bitmesiyle biliniyor.

4- Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Yeni gelecek bir başka çok oyunculu oyun da Hot Wheels Unleashed 2. Yarış video oyunu olarak bilinen oyun, yeni ortamları ve farklı oyun modlarıyla kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Eğlenceli bir oyun olmakla birlikte hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabiliyor olması avantaj sağlıyor.

5- Open Roads

Oldukça yeni bir oyun olan Open Roads, henüz 1 ay önce oyuncularıyla buluştu. Şimdi de Game Pass kullanıcılarıyla buluşacak olan oyun, gizem ve gerilim türü oyun severlerin bir numaralı oyunu olmaay aday. Interaktif ve tek oyunculu oyun, gerilimi üst seviyelerde tutarak oyuncuların beğenisini kazanıyor.

6- Superhot: Mind Control Delete

Bağımsız birinci şahıs nişancı oyunu, tek oyunculu seçeneği ve aksiyon dozu yüksek olmasıyla oyuncuların sevdiği oyunlar arasında yer alıyor. Game Pass kütüphanesine yeni eklenecek oyunlar arasında da boy gösteren Mind Control Delete'i bitirmek 12-15 saat sürüyor.

7- Ark Survival Ascended

Performans sorunlarıyla gündeme gelen oyunlardan biri olan Ark Survival Ascended, seveni de oldukça fazla oyunların başında geliyor. Yeni nesil video teknolojisine sahip, fantastik ve macera / hayatta kalma oyunlarından biri.

8- Diablo IV

Oyuncuların büyük bir beğeni ile takip ettiği ve oynadığı, pek çok başarıya imza atan Diablo IV, Xbox Game Pass kütüphanesine yeni eklenen oyunlardan bir diğeri oluyor. Oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan macera oyunu, serinin dördüncü ana oyunudur.

9- Terra Invicta

Terra Invicta, bilim kurgu ve strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda insanlığa farklı tepkilerde bulunan düşman uzaylıların Dünya'da ortaya çıkmasına odaklanılıyor. Oyunda yedi oyunanabilir gruptan birine dahil olunuyor ve gruplar kendi oyun stilleriyle oyunu ilerletiyor.

YORUMLAR