John Carpenter Açıkladı: Dead Space Filmi Geliyor

Thing filmiyle tanınan ünlü yönetmen John Carpenter, hayranı olduğu Dead Space oyun serisi için bir film uyarlaması yapıldığını ağzından kaçırdı. İşte detaylar!

John Carpenter Açıkladı: Dead Space Filmi Geliyor

Sinema dünyasında oyunlarla en içli dışlı olan yönetmenlerden biri olan John Carpenter, birçok kez özellikle Dead Space serisine hayran olduğunu ve serinin film uyarlamasını çekmek istediğini belirtmişti. Ünlü yönetmen, Variety ile yaptığı bir röportajda oyun serisi için bir film uyarlaması yapıldığını ağzından kaçırdı.

Dead Space'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Video)
OYUN

Dead Space'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Video)

Dead Space'in yeniden yapımı 27 Ocak'ta piyasaya çıkıyor ancak bu durum Motive Studio ekibini lansman fragmanını nispeten daha erken yayınlamaktan alıkoymadı.

John Carpenter, Dead Space serisi için bir film uyarlaması yapmak istediğini ancak halihazırda başka bir ekip ve yönetmenin projeyi yürütmekte olduğunu söyledi.

John Carpenter Açıkladı: Dead Space Filmi Geliyor

Dead Space Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Korku-aksiyon janrasının en klasik oyunlarından biri olmayı başaran Dead Space için yakın zamanda bir Remake geleceği duyurulmuştu. Serinin hayranlarını sevindiren bir haber de John Carpenter'ın yaptığı gaf ile ortaya çıktı.

John Carpenter'a göre halihazırda devam eden ve başka bir yönetmenin dahil olduğu Dead Space film uyarlaması bulunuyor. Sektörden birinin böyle bir iddiayla ortaya çıkması, haliyle serinin hayranlarını heyecanlandırdı. Öte yandan yakın zamanda gelecek olan Dead Space Remake ile birlikte filmin de çıkması, önemli bir kitlenin yakalanmasını sağlayabilir.

Ayrıca son dönemde sinema sektörünün The Last of Us gibi eserlerle yeniden oyun dünyasına yönelmesi, iddiaların doğru olabileceğini gösteriyor.

Ubisoft Açıkladı: Beyond Good and Evil 2 Gelecek
OYUN

Ubisoft Açıkladı: Beyond Good and Evil 2 Gelecek

İlk olarak 2017 yılında E3 fragmanları içerisinde duyurulan Beyond Good and Evil 2, serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı.

YORUMLAR