Deadpool 3'ten Yeni Set Fotoğrafları Geldi: Filme Dair Yeni Detaylar!

Deadpool 3'ten yeni set fotoğrafları geldi ve filme dair önemli bilgiler gün yüzüne çıktı. İşte detaylar!

Deadpool 3'ten Yeni Set Fotoğrafları Geldi: Filme Dair Yeni Detaylar!

Deadpool 3'ten yeni set fotoğrafları ortaya çıktı ve filme dair merak edilen birçok detaya dair soru işaretleri ortadan kalktı. Daily Mail, 60'ın üzerinde set fotoğrafı yayınladı fakat sadece önemli olanları sizler için özetleyeceğiz.

Yayınlanan fotoğraflarda Hugh Jackman'ın Wolverine'ine yeni bir bakış atıyoruz ve aynı zamanda Deadpool varyantı Dogpool'a da ilk kez bakıyoruz.

Dogpool ve Yeni Bir Deadpool Varyantı Görebiliriz

Wade Wilson'ın alternatif bir evren versiyonu olan Dogpool, ilk kez Prelude to Deadpool Corps #3'te ortaya çıkmıştı. Çizgi romanlarda oldukça dramatik bir hikâyesi var ve son olarak 2013 tarihli Deadpool, Deadpool'u Öldürüyor'daki ölümündeki sayıda yer almıştı.

Set fotoğrafları ayrıca Ryan Reynolds'ı Deadpool kostümünün Samuray versiyonu içinde, geleneksel omuz hizasında bir saç ve tepesinde topuzla birlikte gösteriyor. Bu, Wade Wilson'ın Tokyo'ya taşındığı ve Deadpool kostümünü daha geleneksel bir Japon versiyonuyla değiştirdiği Samuray ciltlerine bir atıf olabilir.

Deadpool 3'ün vizyon tarihi son olarak grevlerin sona ermesiyle 3 Mayıs'tan 26 Temmuz'a ertelenmişti. Şimdilik filme yönelik her şey planlandığı gibi gidiyor ve görünüşe göre merakla beklenen filmi yazın vizyonda görebileceğiz.

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste
Sinema

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste

Marvel evreninde yeni yolculuklara çıkmaya hazır mısınız? İşte, bu evrende yazılan yeni hikâyeler ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Marvel filmleri!

Peki sizin Deadpool 3'ten beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.