Death Stranding 2'de Yönetmen Fatih Akın da Yer Alıyor! (Video)

State of Play etkinliğinde Death Stranding 2 fragmanı da paylaşıldı. Fragmana göre oyunda yönetmen Fatih Akın da bulunuyor. İşte videoya dair detaylar!

Uzun bir süredir merak içerisinde beklenen Death Stranding 2'nin fragmanı yayımlandı. 9 dakika 41 saniye uzunluğundaki tanıtım videosunda ünlü yönetmen Fatih Akın sürprizi de bulunuyor.

Death Stranding 2'de Fatih Akın Hangi Karakteri Canlandıracak?

2024 yılının ilk State of Play etkinliği sırasında heyecan verici gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeler arasında Death Stranding 2: On the Beach isimli oyunun fragmanının yayımlanması da yer alıyor. 9 dakika 41 saniye uzunluğundaki fragman bir ameliyat sahnesi ile başlıyor.

Oldukça etkileyici sahnelerin yer aldığı fragmanda ilerleyen dakikalarda Fatih Akın'ı da görüyoruz. Akın, Death Stranding 2'de oyuncak bebek olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

Yeni oyunda Fatih Akın'ın yanı sıra Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna, Troy Baker ve daha pek çok ismin yer alması bekleniyor.

Kojima Productions'ın üzerinde çalıştığı yeni oyunda Sam Porter Bridges'in geri dönüyor ve Drawbridge isimli yeni bir grup ile karşı karşıya geliyor.

Silent Hill: The Short Message Oyunu Ücretsiz Olarak Sunuldu (Video)
OYUN

Silent Hill: The Short Message Oyunu Ücretsiz Olarak Sunuldu (Video)

Daha önce hakkında çeşitli sızıntılar ortaya çıkan Silent Hill: The Short Message isimli oyun State of Play etkinliğinde duyuruldu ve 1 Şubat 2024 itibarıyla PlayStation 5 oyuncuları için ücretsiz olarak sunuldu.

Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 2: On the Beach hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR