Denizin Ortasında iPhone 12 Dolu Konteyner Bulundu (Video)

Denizin ortasında iPhone 12 dolu konteyner bulundu ve paylaşılan video sosyal medyada gündem oldu.

denizin-ortasinda-iphone-12-dolu-konteyner

Denizin ortasında iPhone 12 dolu konteyner bulunması sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. Kullanıcılar birbirinden ilginç paylaşımlar yapmaya başladı.

Denizin Ortasında iPhone 12 Dolu Konteyner Bulunması Gündem Oldu

Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan ve binlerce kişi tarafından izlenen video gündem oldu. Balıkçılar, iPhone 12 dolu konteyner buldu. Fırtına nedeniyle gemiden denize düştüğü söylenen konteyner balıkçılar tarafından fark edildi ve balıkçılar konteynerın yanına yanaştı.

Konteynerda yer alan küçük delikten içeride ne olduğuna bakan balıkçılar iPhone 12'ler ile karşı karşıya kaldı. Konteynerın içinin ağzına kadar iPhone 12 modelleri ile dolu olduğunu gören balıkçılar cihazları yağmalamaya başladı. O esnada çekilen görüntülerde bazı cihazların denize düştüğü de göze çarpıyor.

Videonun hangi tarihte ve nerede çekildiği bilinmezliğini korurken sosyal medyada bazı kullanıcılar görüntülerin Pakistan'da çekildiğini öne sürmekte. iPhone 12 dolu konteynerın ne olduğu bilinmiyor. Balıkçılar videoda da görüldüğü üzere şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Apple tarafından bu video sonrasında bir açıklama yapılmadı. Gemiler ile çeşitli ülkelere sevk edilen ürünler hava şartlarının kötü olması durumunda denize düşüyor. Apple'ın konteyner içerisinde yer alan cihazların seri numaralarını alıp almadığı da yine bilinmiyor.

iPhone'u Suya Düşen Adam Buzlu Suya Hiç Düşünmeden Daldı (Video)
MOBİL

iPhone'u Suya Düşen Adam Buzlu Suya Hiç Düşünmeden Daldı (Video)

Bir adam iPhone'unu suya düşürdükten sonra telefonunu almak için dondurucu soğukta buz gibi suya daldı. Kanada'nın Britanya Kolumbiyası eyaletinin başkenti Victoria'da çekilen görüntüler insanın içini üşütüyor.

Ancak Apple konteynerdaki cihazların seri numaralarını aldı ise cihazların hepsini devre dışı bırakilecek teknolojiye sahip. Apple tarafından bir açıklama yapılır ise haberimizi güncelleyeceğiz. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları da yaptıkları paylaşımlarda şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Sizler balıkçıların iPhone 12 dolu konteyner bulması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Kırılan Buzun İçine Düşen Adamı Apple Watch Kurtardı
TEKNOLOJİ

Kırılan Buzun İçine Düşen Adamı Apple Watch Kurtardı

Buza düşen adamı Apple Watch kurtardı. ABD'nin New Hampshire bölgesinde yaşayan bir adam, buz pateni yaparken düştükten sonra Apple Watch'un hayatını kurtarmış olabileceğini söylüyor.

iPhone 12 Ne Kadar?

iPhone 12 fiyat listesi şu şekilde:

Model 64GB 128GB 256GB 512GB
Apple iPhone 12 Mini 9.999 TL 10.499 TL 11.499 TL -
Apple iPhone 12 10.999 TL 11.499 TL 12.499 TL -
Apple iPhone 12 Pro - 14.999 TL 15.999 TL 17.999 TL
Apple iPhone 12 Pro Max - 16.999 TL 17.999TL 19.999 TL

 

YORUMLAR