Elden Ring DLC'si Shadow of the Erdtree'nin Fragmanı Yayımlandı!

Elden Ring DLC'si Shadow of the Erdtree için ilk fragman paylaşıldı. İşte heyecan seviyesini önemli ölçüde artıran tanıtım videosuna dair detaylar!

Shadow of the Erdtree olarak isimlendirilen Elden Ring DLC'si için fragman yayımlandı. Duyurulduğu günden itibaren büyük bir merak içerisinde beklenmeye başlanan indirilebilir içeriğin tanıtım videosu heyecan seviyesini önemli ölçüde artırdı.

Elden Ring DLC'sinin Fragmanı Nasıl İzlenir?

Bandai Namco'nun resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan fragman, Shadow of the Erdtree'nin neler sunacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. FromSoftware Inc. tarafından geliştirilen indirilebilir içerik sayesinde oyuncular yeni maceralara adım atacak.

2022 yılının şubat ayında satışa sunulan Elden Ring dünya çapında büyük beğeni toplayarak en iyi RPG oyunları arasında yerini aldı. Popüler oyun bu zamana kadar birçok ödüle de layık görüldü. Oyunun büyük bir başarı elde etmesi nedeniyle indirilebilir içerik de sabırsızlıkla bekleniyor.

Elden Ring DLC'si Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi

Elden Ring için geliştirilen Shadow of the Erdtree isimli indirilebilir içerik 21 Haziran 2024 tarihinde piyasaya sürülecek. DLC'nin fiyatı Steam'de 25,99 dolar olarak belirlendi.

Elden Ring İncelemesi: Kolaylaştırılmış Bir Başyapıt
OYUN

Elden Ring İncelemesi: Kolaylaştırılmış Bir Başyapıt

Elden Ring, oyun bakımından kurak geçen 2020 ve 2021 yıllarından sonra adeta bir güneş gibi parlamıştı. Çıkış yaptığı sene olan 2022 yılına damga vurmuştu.

Elden Ring'in indirilebilir içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR