Elon Musk'tan Radikal Bir Twitter Değişikliği Daha!

Elon Musk, Twitter'da değişiklik yapmaya devam ediyor. Yeni değişiklik, tweet'lerin atıldığı platform bilgisinin kaldırılmasıyla ilgili. İşte detaylar!

Elon Musk'tan Radikal Bir Twitter Değişikliği Daha!

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla popüler sosyal medya platformuna gelen pek çok değişiklikle karşılaştık. Bunların birçoğu tepki toplarken, birçoğu ise kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Şimdiye dek mavi tikten, tweet düzenlemeye kadar karşılaştığımız bu yeniliklere bir yenisi daha ekleniyor.

En son Twitter'ı bir bankacılık hizmetine dönüştürmek istediğini açıklamasıyla dikkat çeken Musk'ın Twitter'daki yeni planı, tweetlerin altında kullanıcıların hangi cihazdan paylaşım yaptıklarını belirten ibarelerin kaldırılması üzerine.

Peki bu ne anlama geliyor? Şu anda Twitter'da hangi cihazdan paylaşım yaparsanız o cihazın bilgisi tweet'te yer alıyor. "Twitter Web Client", "Twitter for iPhone" ve "Twitter for Android" gibi ifadeleri görmeye Twitter kullanan herkes mutlaka aşinadır.

Elon Musk'tan Radikal Bir Twitter Değişikliği Daha!

Artık Tweet'lerin Hangi Cihazlardan Atıldığını Göremeyeceğiz

Musk'ın planladığı bu değişiklik yürürlüğe girerse artık tweet'lerin hangi cihazlardan atıldığını göremeyeceğiz. Bu kararın arkasında yatan nedenle ilgili şu anda bilinen pek bir şey yok ancak tweet'in nereden atıldığı bilgisi zaman zaman önemini ortaya koymuştu.

Buna en yakın örnek, geçtiğimiz ay Google Pixel ekibi Tim Cook ile dalga geçerken tweet'i bir iPhone üzerinden paylaşmıştı.

Peki siz alınan bu değişiklik kararıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Google Pixel Ekibi, Tim Cook ile Dalga Geçerken Alay Konusu Oldu
İNTERNET

Google Pixel Ekibi, Tim Cook ile Dalga Geçerken Alay Konusu Oldu

Google ve Apple arasındaki yıllar süren rekabetle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Google Pixel ekibi resmî Twitter hesabı üzerinden Apple'ı hedef alan bir açıklamayı iPhone telefon kullanarak yaptı ve olay kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Elon Musk'tan İlginç Plan: Twitter'ı Bankaya Dönüştürecek!
İNTERNET

Elon Musk'tan İlginç Plan: Twitter'ı Bankaya Dönüştürecek!

Elon Musk tarafından satın alınması sonrasında Twitter'da pek çok ilginç gelişme yaşandı. Mavi tikin artık ücretli olmasından, açılan parodi hesaplarının kapatılmasına kadar yaşanan bu gelişmeler bugün yerini daha da ilginç bir gelişmeye bırakıyor.

YORUMLAR