2022'nin En Çok İzlenen Çarpışma Testleri Belli Oldu (Video)

2022 yılının en çok izlenen çarpışma testleri açıklandı. Peki, geçtiğimiz yılın en fazla izlenen çarpışma testlerinde hangi otomobil modelleri bulunuyor?

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) tarafından paylaşılan bir videoyla beraber 2022 yılının en çok izlenen çarpışma testleri belli oldu. Peki, en fazla izlenen testlerde hangi araçlar yer alıyor?

2022 Yılında En Çok İzlenen Çarpışma Testlerindeki Araçlar

  • Tesla Model Y
  • Chevrolet Spark
  • Subaru BRZ
  • Ford Bronco
  • Jeep Wrangler

Insurance Institute for Highway Safety (Yol Güvenliği Sigorta Enstitüsü), geçtiğimiz yıl içerisinde en fazla izlenen çarpışma testlerini bir videoyla beraber açıkladı. Yayımlanan videoda Tesla Model Y, Chevrolet Spark, Subaru BRZ, Ford Bronco ve Jeep Wrangler beş farklı araç yer aldı.

Arazi aracı olan Jeep Wrangler, listeinin beşinci sırasında bulunuyor. Söz konusu araç, çarpışma gerçekleştiğinde devriliyor. Dördüncü sırada ise Ford Bronco isimli bir otomobil modeli konumlandı. Ford Bronco, Jeep Wrangler'ın aksine devrilmiyor.

Paylaşılan listenin üçüncü sırasında Subaru BRZ modeli yer alıyor. Paylaşılan video, çok başarılı bir tasarıma sahip olan otomobilin çarpışma testinde nasıl bir performans sergilediğini gözler önüne seriyor.

İkinci sırada Chevrolet Spark yer alırken Tesla Model Y ise birinci sırada konumlandı. Tesla Model Y isimli otomobil modelinin çarpışma testi 276 binden fazla görüntülendi.

Türkiye'de En Çok Elektrikli Otomobil Satan Markalar Açıklandı
Otomobil

Türkiye'de En Çok Elektrikli Otomobil Satan Markalar Açıklandı

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından paylaşılan rapor ile birlikte Türkiye'de Mart 2023 tarihinde en çok elektrikli otomobil satan markalar belli oldu.

Paylaşılan videoda yer alan araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR