Facebook Messenger Logosu Değişiyor: Yeni Özellikler Geliyor

Facebook Messenger baştan aşağıya yenileniyor. Facebook Messenger logosu değiştiriliyor. Detayları haberimizde bir araya getirdik.

facebook-messenger-logosu-degisiyor

Facebook'un bünyesinde bulunan Messenger uygulamasının logosunda değişikliğe gidiliyor. Facebook Messenger logosu değişiyor ve uygulamaya yen sohbet özellikleri geliyor. İşte yeni Messenger logosu ve gelen sohbet özellikleri.

Yeni Messenger Logosu Açıklandı

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Messenger yeni bir görünüme kavuşuyor. Her gün 10 milyon kişinin konuşmalarını özelleştirdiği bilgisini paylaşan Messenger, kişiselleştirmenin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Varsayılan sohbet renginin yanı sıra, aşk gibi yeni sohbet temalarının geleceği ve mesajlara özel tepkilerin verilebileceği yeni özelliklerin kullanıcılara sunulacağı açıklandı. Yakında çıkacak selfie çıkartmaları ve kaybolma modu gibi yeni özellikler ile birlikte sohbetler eğlenceli hale gelecek.

Hemen aşağıda yer alan görselden yeni özelliklerin nasıl görüneceğine bakabilirsiniz.

yeni-messenger-logosu-aciklandi2

Messsenger açıklamasında ayrıca logo değişikliği de olacağını söyledi. Messenger tarafından yayınlanan blog yazısında logo ile ilgili şu cümlelere yer verildi:

"Yeni logomuz, yakın olduğunuz insanlarla bağlantıda kalmanın daha dinamik, eğlenceli ve entegre bir yolunu, mesajlaşmanın geleceğine geçişi yansıtıyor. Umarız siz de bizim kadar seversiniz."

Yeni logo şu şekilde olacak:

Yeni Messenger Logosu Açıklandı

Yeni logonun ilk bakışta oldukça ilgi çekici gözüktüğünü söylemeliyiz. Yeni logo oldukça sevilecekmiş gibi duruyor. Logonun ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz tarih bilgisi açıklanmadı. Sizler yeni Messenger logosu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni logo nasıl olmuş? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Facebook Messenger İle Instagram DM Birleşti!
SOSYAL MEDYA

Facebook Messenger İle Instagram DM Birleşti!

Facebook çeşitli mesajlaşma platformlarını entegre etme alanındaki en büyük adımını attı. Facebook Messenger ile Instagram DM özelliklerini birleştirerek kullanıcılara büyük bir kolaylık sunmaya başladı.

Facebook Messenger APK indir butona basarak uygulamayı kolay ve hızlı bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR