Merakla Beklenen Garfield Filminin Türkçe Dublajlı Fragmanı Paylaşıldı!

"The Garfield Movie" olarak isimlendirilen yeni Garfield filmi için Türkçe dublajlı fragman çıktı. İşte heyecan seviyesini artıran tanıtım videosu!

Animasyon dünyasının sevilen karakterlerinden Garfield, yeni bir filmle beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Pazartesilere olan nefreti ve lazanya düşkünlüğü ile tanınan Garfield'ın yeni filmi için Türkçe dublajlı fragman paylaşıldı.

Garfield Filmi Türkçe Dublaj Fragman Nasıl İzlenir?

En iyi animasyon filmleri arasında yerini almaya hazırlanan Garfield filmi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan fragmanın Türkçe dublajlı versiyonu izleyiciler ile buluştu.

2 dakika uzunluğundaki video, filmin atmosferi ve hikâyesi hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. Heyecan seviyesini artırmayı başaran tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Macera ve komedi türlerindeki filmin senaristliğini Paul A. Kaplan, Mark Torgove ve David Reynolds üstlendi. Peki, yeni Garfield filmi ne anlatıyor?

Garfield Filmi Konusu

Kedisiyle tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşayan Vic, Garfield ve Odie'yi, kendi hayatındaki riskli bir soygunun içine çekmek zorunda kalır. Bu olaylar zinciri, Garfield ve Odie'yi macera dolu bir yolculuğa sürüklerken, izleyicileri de bu eğlenceli serüvenin bir parçası yapacak.

Garfield Filmi Vizyon Tarihi

Duyurulduğu ilk günden itibaren çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenmeye başlanan film, 31 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

Venom 3 Filmi Yeni İsmiyle Geliyor: Vizyon Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu!
Sinema

Venom 3 Filmi Yeni İsmiyle Geliyor: Vizyon Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu!

Venom 3 filmi için geçen senenin sonlarına doğru vizyon tarihinin ertelendiği açıklanmıştı. 2024 yılının Temmuz ayında gelmesi planlanan filmin Kasım ayına ertelendiği duyurulmuştu.

 Yeni Garfield filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Animasyon filmi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR