GeForce NOW'a Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyatlar!

NVIDIA'nın sevilen hizmeti GeForce NOW yeni bir zam haberiyle daha karşımızda. İşte paketlerin yeni zamlı fiyatları!

GeForce NOW'a Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyatlar!

En son mobil oyun kontrollerini genişletmesi ve kütüphanesindeki oyun yelpazesini her geçen gün artırmasıyla oyuncuların sevgisini kazanan GeForce NOW, bu yıl gelen zamların ardından yılı yeni bir zamla daha kapatıyor.

2017 yılından beri MacOS ve 2018 yılından beri PC platformlarında oyuncular tarafından kullanılan NVIDIA'nın bulut oyun akış hizmeti GeForce NOW, bir süre sonra da Android ve iOS dâhil olmak üzere tüm mobil platformlara gelmişti. GeForce NOW en temel hâliyle, NVIDIA'nın bulut sisteminde yer alan güçlü işlemcileri ve grafik kartlarını kullanarak, oyunları tamamen kendi tercihinize bağlı olarak telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan oynamanıza olanak sağlıyor. Bu hizmet sayesinde yüksek donanım isteyen oyunlar, herhangi bir indirme yapmadan tamamen internet bağlantınız sayesinde bulut üzerinden telefonlardan ve bilgisayarlardan oynanabiliyor.

Geçtiğimiz yıldan bu yana birçok kez zamlarla karşımıza çıkan GeForce NOW'ın yeni zammı da ne yazık ki oyuncuları üzecek. Bugünden itibaren geçerli olacak yeni değişikliklere göre 1, 3, 6 ve 12 aylık paketler zamlandı.

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunları
OYUN

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunları

Eğer Geforce Now aboneliği almayı düşünüyorsanız ve ücretsiz olarak hangi oyunlara erişebileceğini merak ediyorsanız bu listemiz işinize çok yarayacaktır.

GeForce NOW Aralık 2023 Fiyatları

Paket Eski Fiyat Yeni Fiyat
1 Aylık Premium Paket 270 TL/ay 340 TL/ay
3 Aylık Premium Paket 650 TL/ay 800 TL/ay
6 Aylık Premium Paket 1.250 TL/ay 1.580 TL/ay
12 Aylık Premium Paket 2.280 TL/ay 2.880 TL/ay

Peki siz bu yeni GeForce NOW zammı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR