Gibi Dizisinin 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Ne Zaman Başlıyor?

Popülerliği oldukça yüksek olan Gibi dizisinin 5. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Gibi'nin yeni sezonu ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Gibi 5. sezon fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Binlerce kişi tarafından merak içerisinde beklenen Gibi dizisinin yeni sezonu ne zaman yayımlanacak? Yaşanan gelişmeye dair tüm ayrıntılar haberimizde.

İlk olarak 2021 yılında Exxen isimli yerli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanmaya başlayan Gibi, ilk bölümden itibaren büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Oldukça popüler bir dizi olan Gibi'nin dördüncü sezonu geçtiğimiz yıl içerisinde çıkmıştı.

Dördüncü sezonun yayımlanmasının ardından çoğu kişi, 5. sezonu merak içerisinde beklemeye başlamıştı. Gibi'nin yeni sezon yayın tarihi ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı.

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi Ne Zaman?

Gibi'nin yeni sezon yayın tarihi fragmanda "Yakında" olarak belirtildi. Ancak dün Acun Ilıcalı Instagram Story'de (Hikayeler) dizinin afişiyle birlikte yayın tarihini duyurdu.

8 Mart'ta yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanacak dizinin fragmanı:

Gibi Konusu

Yılmaz ve İlkkan'ın hikâyesine tanık olduğumuz Gibi'nin her bölümünde farklı bir konu işleniyor. Bu sebepten ötürü dizinin belirli bir konusu bulunmuyor. Diziyi henüz izlemediyseniz popüler dijital yayın hizmetti Exxen'e belirli bir ücret karşılığında abone olabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz.

Gibi Oyuncuları

  • Feyyaz Yiğit
  • Kıvanç Kılınç
  • Ahmet Kürşat Öçalan

Senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin üstlendiği başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Feyyaz yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi isimler bulunuyor.

Exxen Dizileri, Exxen'de Neler Var?
İNTERNET

Exxen Dizileri, Exxen'de Neler Var?

En iyi Exxen dizileri neler? Bu yazıda popüler yerli dijital yayın platformunda yer alan dizileri bir arada topladık. Dijital yayın hizmetinde yer alan dizileri merak ediyorsanız, hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

YORUMLAR