Gibi Dizisi 6. Sezon Ne Zaman?

Gibi 6. sezon ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte Gibi yeni sezon hakkında merak edilen detaylar!

Feyyaz Yiğit tarafından yapılan yeni sezon duyurusunun ardından Gibi 6. sezon ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Bu rehberde başarılı komedi dizisine dair merak edilen birçok soruyu yanıtlayacağız.

İlk olarak 2021 yılında yerli dijital yayın platformu Exxen üzerinden yayınlanmaya başlayan Gibi, ilk bölümden itibaren büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. 13 bölümden oluşan beşinci sezon bu yıl içerisinde izleyiciler ile buluştu. Peki, Gibi yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Gibi 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Komedi türündeki popüler dizi Gibi'nin yeni sezonunun 2025 yılının ilk yarısında yayınlanması bekleniyor. Altıncı sezonun 10 bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

Gibi dizisi yeni sezon bölümleri için henüz yayın tarihi paylaşılmadı. Resmî açıklama yapıldıktan sonra buradan bilgi vereceğiz.

Gibi 5. Sezon Fragmanı

Gibi Konusu

Yılmaz ve İlkkan'ın hikâyesine tanık olduğumuz Gibi'nin her bölümünde farklı bir konu işleniyor. Bu sebepten ötürü dizinin belirli bir konusu bulunmuyor. İlerleyen bölümlerde arkadaş grubuna Ersoy da dahil oluyor.

Gibi 6. Sezon Oyuncuları

  • Feyyaz Yiğit
  • Kıvanç Kılınç
  • Ahmet Kürşat Öçalan

Senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin üstlendiği başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Feyyaz yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi isimler bulunuyor.

Gibi Dizisi Hangi Platformda?

2021 yılında yayınlanmaya başlayan Gibi dizisini Exxen üzerinden izleyebilirsiniz. Exxen aboneliği ile platformun kütüphanesinde yer alan içeriklere ulaşabilirsiniz. 

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar? Güncel Fiyat - 2024
İNTERNET

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar? Güncel Fiyat - 2024

Exxen üyelik ücreti 2024'te ne kadar sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte reklamlı ve reklamsız abonelik fiyatları!