Google Pixel 7 Serisinin Fiyatı Sızdırıldı

Google'ın amiral gemisi Pixel 7 serisi birkaç hafta içinde tanıtılacak ve bugün ise telefonların fiyatı sızdırıldı. İşte detaylar!

Google Pixel 7 Serisinin Fiyatı Sızdırıldı

Amiral gemisi telefonların pahalı piyasaya sürülmesi alışık olduğumuz bir durum ve Google Pixel 7 de bunlardan biri gibi görünüyor çünkü yeni bir fiyat sızıntısı bu konuya ışık tutuyor.

Android Police'in kurucusu Artem Russakovskii'ye göre Pixel 7, Pixel 6 ile tam olarak aynı başlangıç ​​fiyatı olan 599 dolardan satışa sunulacak ve iPhone 14'ün 799 dolarlık başlangıç ​​fiyatından önemli ölçüde daha düşük olacak.

Dolar cinsinden fiyatın görünüşe göre geçen yılla aynı olduğu göz önüne alındığında, diğer para birimlerinin de aynı olabileceğini teorileştirebiliriz, bu da Pixel 7'nin İngiltere'de 599 £ ve Avustralya'da 999 AU $'dan satışa sunulacağı anlamına gelebilir.

Pixel 7 Pro Fiyatı da İlgi Çekici

Ayrıca Pixel 7 Pro'nun selefi ile aynı yani 899 dolar başlangıç ​​fiyatına sahip olacağı da iddia ediliyor. Bu fiyatlar görünüşe göre Target sistemlerindeki mevcut verilere dayanıyor ve Russakovskii'nin %100 güven duyduğunu iddia ettiği bir kaynaktan geliyor, bu nedenle kulağa oldukça güvenilir geliyor ancak elbette kesin bir şekilde emin olmamakta fayda var.

Veriler ayrıca her iki model için de duyurulacakları gün olan 6 Ekim ön sipariş tarihinden bahsediyor. Google, Pixel 7 Pro için bu tarihi zaten onayladı, bu nedenle standart model için ön siparişlerin de o gün açılacağını duymak şaşırtıcı değil.

YORUMLAR