Google Pixel Watch Tasarımı Sızdırıldı

Google Pixel Watch tasarımı ile fark yaratabilir. Yazılım devinin üzerinde çalıştığı akıllı saat modelinin görüntüleri ortaya çıktı. İşte görsellerin detayları!

Google Pixel Watch tasarımı gün yüzüne çıktı. Sızdırılan görüntüler, yazılım devi tarafından piyasaya sürülecek akıllı saatin nasıl göründüğünü gözler önüne serdi. Başarılı bir tasarıma sahip olan akıllı saat modeline dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Google Pixel Watch Tasarımı Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi sızdırılan Pixel Watch, bu kez tasarımı ile gündeme geldi. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından merak içerisinde beklenen akıllı saatin görüntüleri sızdırıldı. Peki, Pixel Watch nasıl bir görünüme sahip olacak?

Üçüncü Çeyrekte En Çok Sevkiyat Yapan Akıllı Saat Markaları Açıklandı
MOBİL

Üçüncü Çeyrekte En Çok Sevkiyat Yapan Akıllı Saat Markaları Açıklandı

Bu yılın üçüncü çeyreğinde en çok sevkiyat yapan akıllı saat markaları gün yüzüne çıktı.

Jon Prosser, iki görsel paylaştı ve paylaştığı görsellerin Google'ın hazırladığı resmi tanıtım görüntüleri olduğunu ileri sürdü. Paylaşılan görsellere baktığımızda Pixel Watch isimli akıllı saat modelinin herhangi bir çerçeveye sahip olmadığını görüyoruz.

Görüntü kalitesi kötü olan görseller, yazılım devinin söz konusu akıllı saatte dairesel bir tasarımı tercih ettiğini gözler önüne seriyor. Çok şık bir görünüme sahip olan saatte bir adet buton yer alacak. Yazılım devinin saati bu buton üzerinden fiziksel olarak kontrol edilebilecek.

Pixel Watch modeli, Google tarafından geliştirilen Wear OS isimli işletim sistemi ile birlikte gelecek. Dolayısıyla akıllı saat, tıpkı Pixel telefonlar gibi yazılım güncellemelerini çok hızlı bir şekilde alacaktır. Cihazın hangi özelliklere sahip olacağı açıklanmadı fakat bu konuda bazı sızıntılar mevcut.

Sızdırılan bilgilere göre Google'ın akıllı saatinde egzersiz takibi, kalp ritmi izleme ve adım sayma gibi temel özellikler yer alacak fakat bu özellikler artık bir standart haline geldiğinden dolayı kullanıcıları pek heyecanlandırmadı. Akıllı saatin fark yaratacak özellikleri olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Google Pixel Watch Ne Zaman Çıkacak?

Kısa süre önce paylaşılan bir rapor ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devinin Pixel Watch modelini ne zaman tanıtacağı ortaya çıkmıştı. Paylaşılan rapora göre yazılım devi, söz konusu akıllı saati 2022 yılının mayıs ayında tanıtacak.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devi Google'ın üzerinde çalıştığı Pixel Watch isimli akıllı saat modelinin görünümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google Pixel Watch tasarımı başarılı mı? Gün yüzüne çıkan görseller ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR