GTA 5 Kaynak Kodları Sızdırıldı: GTA 6 Ertelenecek mi?

Tüm zamanların en çok satan oyunları arasında yer alan GTA 5'in kaynak kodları sızdırıldı. Peki bu sızıntı nelere yol açacak? İşte detaylar!

GTA 5'in Kaynak Kodları Sızdırıldı

Insomniac'ın sızıntı olayından sonra, GTA 5 geliştiricisi Rockstar Games de sızıntı yapanların hedefinde gibi görünüyor.

Popüler YouTuber SKizzle tarafından X'te bugün erken saatlerde yayınlanan bir rapora göre Grand Theft Auto 5'in tüm kaynak kodu sızdırıldı. Sızıntıda ayrıca Bully 2 ve Project Americas kod adlı bir sonraki Grand Theft Auto oyunu ile ilgili veriler de ortaya çıktı.

Yukarıdaki gönderide görülebileceği gibi @SKizzleAXE, sızdırılan GTA 5 kaynak kodunun bir ekran görüntüsünü paylaşarak raporu doğruladı. Ayrıntılara göre Rockstar ayrıca çok beğenilen Bully video oyununun sözde bir devamı üzerinde çalışıyordu.

Sızıntılar GTA 6'yı Etkileyebilir

X'te yer alan bir başka rapor ise kaynak kodunun, verilerin yayılmasını önlemek için adı açıklanmayan bir Discord sunucusunda sızdırıldığını iddia ediyor.

Grand Theft Auto 5'in kaynak kodunun geçen yıl sızdırılan görüntülerle birlikte sızdırıldığı iddia edilmişti ancak şimdiye kadar hiçbir zaman buna dair bir kanıt görememiştik.

Popüler muhabir Gaming Detective (@that1detectiv3) de sızdırılan kaynak kodunun potansiyel etkisine değindi ve bunun Rockstar Games'in yakında çıkacak Grand Theft Auto 6 oyununda gecikmelere bile yol açabileceğini belirtti.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

Henüz konuya dair Rockstar Games'ten bir açıklama yok ancak gelişme olduğu takdirde sizlere aktaracağız. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR