GTA 6 Sandığımızdan Daha Erken Çıkabilir! İşte Sızdırılan GTA 6 Çıkış Tarihi

GTA 6'nın çıkış tarihi hakkında yeni bir söylenti yayıldı. Oyunun önümüzdeki senelerde çıkış yapması bekleniyor.

GTA 6 Sandığımızdan Daha Erken Çıkabilir! İşte Sızdırılan GTA 6 Çıkış Tarihi

Tüm zamanların belki de en çok beklenen oyunlarından biri olan GTA 6'nın üzerindeki sır perdesi, geçtiğimiz yıl yayılan sızıntı görüntülerin ardından kalkmıştı. Oyuna dair birçok detay ve oyun içi görüntülerin paylaşıldığı sızıntı sonrasında Rockstar Games derin bir sessizliğe gömüldü. Bu süreçte oyunu geliştirmek ve GTA 6'yı en yakın zamanda çıkışa hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Rockstar Games, iddialara göre nihayet çıkış tarihi planladı.

GTA Forums üyelerinden biri olan Tez2'nin paylaştığı sızıntıya göre GTA 6'nın 2024 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor. Ayrıca oyunun en yakın zamanda duyurulacağı iddia ediliyor.

GTA 6 Sandığımızdan Daha Erken Çıkabilir! İşte Sızdırılan GTA 6 Çıkış Tarihi

Oyunu Yetiştirmek İçin Bazı DLC'ler Ertelenecek

Daha önceden Rockstar Games oyun etkinlikleri ve Red Dead Redemption 2 çıkış tarihi gibi büyük ve tutarlı sızıntılara imza atan forum kullanıcısı Tez2, değişmekle birlikte GTA 6'nın 2024 yılı tatil döneminde çıkacağını iddia etti.

Yani buna göre oyunun önümüzdeki sene sonbahar döneminde çıkış yapmasını bekleyebiliriz. Daha önceden 2025/2026 yılları GTA 6 için konuşuluyorken Rockstar Games'in yönetici kadrosunun oyun hakkında oldukça sabırsız olduğu, mümkün olan en yakın tarihe oyunu yetiştirmek için bazı DLC projelerini iptal ettiği belirtiliyor.

Bazı iddialara göre oyun 2024 yılı sonbahar aylarına yetiştirilmek istense de bu tarih çeşitli aksamalar nedeniyle 2025 yılı başlarına kayabilir. Ayrıca Rockstar Games'in önümüzdeki sene çıkacağı iddia edilen oyunla alakalı en yakın zamanda bir tanıtım yapması da bekleniyor.

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi
OYUN

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi

Grand Theft Auto VI çıkış tarihi, hikayesi, karakterleri, haritası ve benzerleri henüz açıklığa kavuşmuş olmamasına karşın GTA serisinin çıkması beklenen oyunu ile ilgili ortada bir sürü iddia bulunuyor.

YORUMLAR