GTA 6 Motoru RAGE 9'un Görüntüleri Sızdırıldı: Etkileyici Detaylar!

GTA 6 motoru RAGE 9, dalga efekti ile gündeme geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan video, oyunda gerçekçi su dalgalarını olabileceğini gözler önüne serdi.

GTA 6 motoru RAGE 9'un görüntüleri ortaya çıktı. Sızdırılan videoya göz attığımızda oyundaki su dalgalarının çok gerçekçi bir yapıya sahip olacağını görüyoruz. Yaşanan gelişmeye dair detaylar haberimizde.

Grand Theft Auto 5 isimli video oyunu ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürüldükten bir süre sonra serinin yeni oyunu ile ilgili çeşitli sızıntılar yaşanmaya başlandı. Bu sızıntılardan sonuncusu, Rockstar Games'in yeni açık dünya oyununu bekleyen çoğu oyuncuyu heyecanlandırmayı başardı.

GTA 6 Motoru RAGE 9'un Dalga Efekti Sızdırıldı

Gün geçtikçe hakkında daha fazla bilgi edindiğimiz Grand Theft Auto 6 isimli video oyunu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gaming Detective, Twitter hesabı üzerinden yeni RAGE motorunun dalga efektini içeren bir video paylaştı.

Büyük bir ihtimalle Grand Theft Auto 6'da da uygulanması beklenen su efektleri, gerçekçi yapıları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Videoda dalgaların gerçekçi hareketini hem yandan hem de yukarıdan görebilme imkânı tanıyor.

Elbette söz konusu sızıntı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Bu sebepten ötürü görüntülerin RAGE 9 motoruna ait olmama ihtimali de bulunuyor.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan video hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oldukça uzun bir süredir merak ediliyordu.

YORUMLAR