Hepsiburada, Efsane Kasım'da En Çok Satılan Ürünleri Açıkladı

Hepsiburada, Efsane Kasım'da en çok satılan ürünler listesini paylaştı. Peki, e-ticaret hizmetinde kasım ayında en fazla hangi ürünler satıldı? İşte detaylar!

Hepsiburada'da Efsane Kasım isimli kampanya döneminde en çok satılan ürünler belli oldu. Peki, popüler e-ticaret platformunda yer alan kampanya sürecinde en fazla hangi ürünler tercih edildi? Konuya dair detaylar haberimizde.

Hepsiburada'da Kasımda En Çok Satılan Ürünler Listesi

  • Çamaşır deterjanı
  • Tuvalet kâğıdı
  • Bebek bezi
  • Çay
  • Islak temizlik havlusu
  • Kâğıt havlu

Hepsiburada'da 1-28 Kasım tarihleri arasında verilen sipariş sayısı geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla 1,7 kart arttı. Bu dönemde satılan ürün adedinin 30 milyona ulaştığı açıklandı. İndirimli alışveriş yapan haneler yaklaşık olarak 907 milyon TL tasarruf etti.

Efsane Kasım döneminde en fazla temel tüketim ve gıda, giyim, sağlık ve güzellik, züccaciye ve kozmetik kategorilerine ilgi gösterildi. En fazla satılan ürünler arasında çamaşır deterjanı, tuvalet kâğıdı, bebek bezi, çay, ıslak temizlik havlusu ve kâğıt havlu yer alıyor.

Bilgisayar kategorisinde en fazla biglisayar, monitör, klavye ve mouse setleri satılırken teknoloji aksesuarları kategorisinde ise en çok kulaklık, şarj aletleri ve kılıflar tercih edildi. Cep telefonları kategorisinde en fazla satılan ürünler arasında iPhone 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve iPhone 13 bulunuyor.

Kasım ayında kozmetik kategorisinde en çok yüz bakımı ürünleri satıldı. Yüz bakımı ürünlerini göz çevresi ve vücut bakım ürünleri takip etti. Ürün bazında ise en fazla satılan ürün yaşlanma karşıtı/anti-aging krem oldu.

Citroen Ami'ye Rakip Geliyor: Yerli Elektrikli Araç Ceryan
Otomobil

Citroen Ami'ye Rakip Geliyor: Yerli Elektrikli Araç Ceryan

Çukurova Teknokent'te yer alan Solvaytech Mühendislik tarafından geliştirilen yerli elektrikli araç Ceryan, seri üretime geçmeye hazırlanıyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde Air Fryer, elektrikli süpürge, robot süpürge ve Türk kahvesi makinesi ilgi gördü. En fazla akşam 22.00 ile 23.00 saatleri arasında alışveriş yapıldı. En çok satış yapılan illerin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Gaziantep olduğu açıklandı.

YORUMLAR