iPhone 15 Serisinin Ön Cam Panelleri Sızdırıldı: Dynamic Island Olacak mı?

iPhone 15 serisinde Dynamic Island özelliği yer alacak mı? Sosyal medyada paylaşılan video, çoğu kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtladı. İşte detaylar!

iPhone 15 serisinin ön cam panelleri ortaya çıktı. Yaşanan sızıntı, iPhone 15 modellerinde Dynamic Island isimli özelliğin olup olmayacağını gözler önüne serdi. Söz konusu gelişmeye dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde yer alan Dynamic Island (Dinamik Ada) özelliği, çok sayıda kullanıcı tarafından oldukça beğenildi. Çok kullanışlı bir özellik olan Dinamik Ada, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinde mevcut değil.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri ile kullanıcıların hayatına dahil olan Dynamic Island özelliğinin iPhone 15 serisinde hangi modellerde yer alacağı bir süredir merak ediliyordu. Yaşanan bir sızıntı, çoğu kişi tarafından merak edilen sorunun yanıtını gözler önüne serdi.

iPhone 15 Serisinde Dynamic Island Özelliği Yer Alacak mı?

Twitter'da ShrimpApplePro kullanıcı ismine sahip olan bir kişi iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max isimli akıllı telefon modellerinin ön cam panellerinin yer aldığı kısa bir video paylaştı. 9 saniye uzunluğundaki video, iPhone 15 serisinde yer alan telefon modellerinin Dynamic Island özelliğini destekleyeceğini gösteriyor.

108 binden fazla görüntülenme sayısına ulaşan videoya baktığımızda iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in daha ince çerçevelere sahip olacağı görüyoruz. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinin iPhone 14 benzeri bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Göle Düşen iPhone 11, 1 Hafta Sonra Çıkarıldı: Sonuç Şaşırtıcı!
MOBİL

Göle Düşen iPhone 11, 1 Hafta Sonra Çıkarıldı: Sonuç Şaşırtıcı!

Apple, bugüne kadar çıkardığı iPhone modelleriyle ilgili IP derecelendirme açıklaması yapmasa da birçok cihazın suya dayanıklı olduğu kullanıcı geri bildirimleriyle ve yapılan testlerle biliniyor.

YORUMLAR