John Wick'in Yazarı, Sifu Oyununun Filmini Yapacak

2022'ye damga vuran oyunlardan biri olmayı başaran Sifu'nun filmi gelecek. Hem de aksiyon alanında fazlasıyla tanınan bir isimden. İşte detaylar!

John Wick'in Yazarı Sifu Oyununun Filmini Yapacak

Fransız stüdyo Sloclap tarafından geliştirilen Beat'em Up temalı indie oyun Sifu, eşsiz kontrolleri ve kullanıcıya sunduğu farklı oyun deneyimi sayesinde kısa sürede milyonlarca kişi tarafından satın alınmıştı. Bu başarının ardından oyun, kendini beyaz perde sektöründe de duyurmayı başardı.

Efsanevi aksiyon film serisi John Wick'in yazarı Derek Kolstad, Sifu'nun hikayesini filme dönüştürecek. Kung-fu temalı bir aksiyon filmi olacağı öngörülen yapımın üzerinde çalışmalar başladı.

John Wick'in Yazarı Sifu Oyununun Filmini Yapacak

Aksiyon Sineması Oyun Dünyasına Yöneldi

Son yıllarda eğlence sektörünün yavaş yavaş beyaz perde ve televizyondan oyun dünyasına dönmesi, Hollywood'un yeniden bir adaptasyon sürecine girmesine neden oldu.

İki sektör arasındaki geçişler, John Wick filminin oyununun yapılması ve Sifu'nun filme dönüştürülmesi gibi projelerde ortaya çıkıyor.

Lionsgate Bombayı Patlattı: Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Geliyor
OYUN

Lionsgate Bombayı Patlattı: Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Geliyor

Akıcı ve eşsiz aksiyonuyla seyirciyi ekrana kitleyen John Wick, Keanu Reeves'in muhteşem performansıyla büyük takdir toplamıştı. Yakın zamanda dördüncü filmin de vizyona girmesiyle seri yeniden büyük bir popülarite topladı.

Şimdilik Derek Kolstad'ın John Wick 4 üzerinde çalışmaları devam ederken bir taraftan da Sifu projesinin ilerlettiği düşünülüyor. Ünlü yazarın açıklamalarına göre Sifu'nun eşsiz mekaniği olan her ölümde yaşlanma ve senaryonun olmazsa olmazı intikam hikayesi devam ettirilecek.

Sifu filmi için henüz kesin bir tarih bulunmuyor. Ancak senaristin üzerinde çalıştığı John Wick 4, Streets of Rage ve Splinter Cell gibi projelerin ardından Sifu'yu beyaz perdede görebileceğimiz düşünülüyor.

Sifu Bir Milyon Satış Rakamına Ulaştı
OYUN

Sifu Bir Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Geliştirici Sloclap, Sifu'nun bir aydan kısa bir sürede bir milyonun üzerinde kopya sattığını açıkladı.

YORUMLAR