Merakla Beklenen Joker 2 Filminin Yeni Fotoğrafları Paylaşıldı!

Yönetmen Todd Phillips, sosyal medya hesabı üzerinden Joker 2 filminin yeni fotoğraflarını yayımladı. İşte iki farklı görsele ilişkin ayrıntılar!

Tüm dünyada çok sayıda DC hayranı tarafından beklenen Joker 2 filminin yeni fotoğrafları yayımlandı. Paylaşılan fotoğraflar, Harley Quinn ve Joker karakterlerine odaklanıyor. Peki, yeni Joker filmi ne zaman çıkacak?

Joker 2 Filminden Yeni Fotoğraflar Geldi

İlk Joker filmi 2019 yılında vizyona girmişti ve dünya genelinde büyük beğeni toplamıştı. Bunun üzerine ikinci film için hazırlıklara başlanmıştı. Yeni film ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Yönetmen Todd Phillips, Instagram hesabı üzerinden yeni filme dair iki adet fotoğraf paylaştı. Bir fotoğrafta E258 numaraya sahip hücrede Joker yer alırken ikinci fotoğrafta ise Joker'i Harley Quinn ile beraber görüyoruz. Yeni görsellere aşağıdaki Instagram gönderisinden bakabilirsiniz.

Joker 2 Oyuncuları

  • Joaquin Phoenix
  • Lady Gaga
  • Zazie Beetz
  • Catherine Keener
  • Jacob Lofland
  • Gattlin Griffith

Çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen filmin oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix'in yanı sıra Catherine Keener ve Jacob Lofland'in yer alacağı biliniyor. Harley Quinn karakterini Marget Robbie yerine Lady Gaga canlandıracak.

2023 Yılının En İyi Film Fragmanları Açıklandı
Sinema

2023 Yılının En İyi Film Fragmanları Açıklandı

Bu yıl içerisinde çok sayıda film vizyona girdi. Bu yapımlar için yayımlanan tanıtım videolarının bir kısmı beklentiyi çok yükseltirken bazıları ise pek beğenilmedi.

Joker 2 Yayın Tarihi

Uzun süredir sabırsızlıkla beklenen Joker 2 filmi 4 Ekim 2024 yılında vizyona girecek.

Çığlık 7'de Yaprak Dökümü: Melissa Barrera'nın Ardından Yönetmen de Filmden Ayrıldı!
Sinema

Çığlık 7'de Yaprak Dökümü: Melissa Barrera'nın Ardından Yönetmen de Filmden Ayrıldı!

Geçtiğimiz haftalarda İsrail-Hamas savaşına yönelik yaptığı paylaşım nedniyle rolü elinden alınan Melissa Barrera'nın ardından sevilen seri Çığlık'ın yeni filmi Çığlık 7'de sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Yeni Joker filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu film ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR