League of Legends'a Dereceli ARAM Gelecek mi? Riot Games'ten Açıklama Geldi!

Yıllardır League of Legends (LoL) oyuncularının en merak ettiği konulardan biri olan Dereceli ARAM modunun gelip gelmeyeceğiyle ilgili beklenen yanıt geldi.

League of Legends'a Dereceli ARAM Gelecek mi? Riot Games'ten Açıklama Geldi!

League of Legends'ın merakla beklenen yeni sezonu geldi çattı ve oyuncular, 14. sezonun iyi olup olmadığını tartışırken Riot Games geliştiricileri oyuncuların sorularını yanıtlamak için Reddit gibi çevrimiçi forumları kullanıyor.

Bugün ise bu sorulardan birinde yıllardır merakla beklenen Dereceli ARAM olasılığı ile ilgili özellikle ilginç bir yanıt ortaya çıktı.

League of Legends topluluğunun Riot'a soracak çok sayıda sorusu var. Popüler oyunun sık sık güncellendiği düşünüldüğünde, LoL oyuncularının geliştiriciyi sorgularken geleceğe dair sorular sorması oldukça normal.

Bu tür sorular şampiyon dengeleme ile ilgili olabileceği gibi, oyun modları gibi tamamen yeni özelliklerle de ilgili olabiliyor. Reddit'teki en son soru cevapta da yıllardır olduğu gibi bir oyuncu Dereceli ARAM'a dair bir soru yöneltti.

Riot Games, Dereceli ARAM Testleri Gerçekleştirdiklerini Açıkladı

League of Legends'a Dereceli ARAM Gelecek mi? Riot Games'ten Açıklama Geldi!

Geliştirici Riot Cadmus, "Dereceli ARAM, ARAM'ın temeline aykırıdır. Oyuncular rekabetçi bir deneyim üzerinde stres yaşamamak için ARAM oynadıklarını belirtiyorlar." dedi. Cadmus, Dereceli bir modun ve Riot'un buna yönelik desteğinin "modun algısını" "doğası gereği daha rekabetçi" bir hâle getireceğini ve ekibin bundan kaçınmak istediğini söylüyor.

Asıl şaşırtıcı kısım ise yanıtın devamında geliyor. Geliştirici, Riot ekibinin Dereceli ARAM formatını "test ettiğini" ve yaptıkları ankette yalnızca olumsuz geri dönüşler olduğunu belirtiyor.

İddiaya göre oyuncuların geri dönüşleri büyük ölçüde olumsuz olduğundan, bu durum Riot ekibini "kalıcı bir Dereceli ARAM deneyimi yaratmaktan" uzak durmaya sevk etmiş.

League of Legends 2024 Sezonu Sinematiği Yayınlandı! (Video)
OYUN

League of Legends 2024 Sezonu Sinematiği Yayınlandı! (Video)

League of Legends'a bugün gelen güncelleme ile birlikte yeni sezon değişiklikleri oyundaki yerini aldı ve oyuncular yeni sezon öncesinde sezon arasında değişiklikleri denemeye koyuldu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.