Lies Of P Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen Lies Of P sistem gereksinimleri belli oldu. İşte ihtiyaç duyulan donanım bileşenleri!

Lies Of P sistem gereksinimleri açıklandı. Peki, duyurulduğu ilk günden itibaren çok fazla sayıda oyuncu tarafından merak içinde beklenmeye başlanan oyunun sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için hangi donanım bileşenlerine sahip olmak gerekiyor? Konuya dair detaylar haberimizde.

Lies Of P Sistem Gereksinimleri Neler?

Gamescom 2022 etkinliği esnasında duyurulan Lies Of P isimli video oyunu ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, çok kaliteli grafiklere ve başarılı bölüm tasarımlarına sahip olan yapımın minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini açıkladı.

Pinokyo'nun hikâyesine tanık olacağımız yapımı minimum ve yüksek ayarlarda oynayabilmek için bilgisayarın hangi donanıma sahip olması gerektiği belli oldu. Peki, merak içerisinde beklenen oyun hangi donanıma ihtiyaç duyuyor?

Lies Of P Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 ya da Intel Core i5-7500
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 4GB veya NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB
  • DirectX: Sürüm 12

NEOWIZ tarafından geliştirilmekte olan video oyununu düşük ayarlarda oynayabilmek için en az AMD Ryzen 3 1200 ya da Intel Core i5-7500 gerecek. Ekran kartı tarafında ise AMD Ryzen 3 1200 ya da Intel Core i5-7500 isteniyor. Oyunun en az 8 GB RAM'e ihtiyaç duyacağı açıklandı.

Lies Of P Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i7 8700
  • RAM: 16 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6700 ya da NVIDIA GeForce RTX 2060
  • DirectX: Sürüm 12

Önerilen sistem gereksinimlerine göre oyunu yüksek ayarlarda oynayabilmek için en az AMD Radeon RX 6700 ya da NVIDIA GeForce RTX 2060 ekran kartına ihtiyaç duyulacak. İşlemci tarafında ise en az AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i7 8700 işlemci istenecek.

Gamescom'da Tanıtılan Oyunlar: Çıkış Tarihleri ve Fragmanları
OYUN

Gamescom'da Tanıtılan Oyunlar: Çıkış Tarihleri ve Fragmanları

Gamescom'da tanıtılan oyunlar, oyun dünyasını yakından takip eden oyuncular tarafından en fazla merak edilen konuların başında geliyor.

Lies Of P Çıkış Tarihi

Gamescom 2022 ödülleri kapsamında En İyi Aksiyon Macera Oyunu, En Çok Aranan Sony PlayStation Oyunu ve En İyi Rol Yapma Oyun kategorilerinde ödüllere layık görülen Lies Of P, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series X / S ve PC platformlarına çıkacak. Oyunun Xbox Game Pass'e eklenmesi bekleniyor.

YORUMLAR