M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Apple yeni dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. Yeni MacBook Air M1 çipi ile geliyor. İşte yeni MacBook Air özellikleri ve fiyat

m1-cipli-yeni-macbook-air-ozellikleri-fiyati

Apple yeni MacBook Air modeli ile karşımıza çıktı. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmekte. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

Yeni MacBook Air Özellikleri ve Fiyatı

Apple, "One More Thing" isimli etkinliğinde Apple Silicon tarafından desteklenen tamamen yeni bir MacBook Air'i resmen duyurdu. Yeni MacBook Air, Apple'ın kendi işlemcilerden güç alan ilk dizüstü bilgisayarı olarak öne çıkıyor. Tasarım önceki nesle göre değişmemiş gibi görünüyor.

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı
TEKNOLOJİ

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Apple MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Şirket yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı.

Yeni MacBook Air'deki Apple Silicon, gelişmiş performans, pil ömrü ve verimlilik sağlayan büyük bir yükseltme. Yeni MacBook Air, Apple'ın M1 işlemcisinden güç alıyor ve 18 saate kadar pil ömrü sunuyor. Bu pil ömrü Apple'ın MacBook Air modellerinde sunduğu en yüksek pil ömrü olarak dikkat çekiyor.

Apple'ın iddiasına göre yeni MacBook Air, önceki nesil Air'in 3,5 katına kadar CPU performansına ve 5 kata kadar daha hızlı grafiklere sahip. SSD'lerin de iki kat daha hızlı olduğu söylenmekte. Cihazın 13,3 inç 2560x1600 Retina Ekranı artık P3 renk alanını destekliyor ve 400 nit parlaklığa ve True Tone teknolojisine sahip.  

macbook-air-ozellikleri23

MacBook Air Özellikleri

  • Thunderbolt ve USB 4
  • 16 GB'a kadar RAM
  • 2 TB'a kadar SSD
  • Sessiz Tasarım
  • 5 kat daha hızlı grafikler
  • 3,5 kat daha hızlı CPU
  • WiFi 6

Yeni MacBook Air Fiyatı

Yeni MacBook Air'ın Türkiye başlangıç fiyatının 10.999,00 TL olduğu açıklandı. Hemen aşağıda yer alan görselden fiyatlara bakabilirsiniz.

Yeni MacBook Air Fiyatı

YORUMLAR