Monopoly'nin Bilinmeyen Kuralı Ortaya Çıktı: Oyun Tamamen Değişiyor!

Bir Twitter kullanıcısı, Monopoly'nin bilinmeyen ve unutulmuş olan bir kuralını paylaşarak bugüne kadar oyunu oynayanları adeta şaşkına uğrattı. İşte o kural!

Yılbaşına yaklaşırken aileler ve arkadaşlar arasında kutu oyunlarını oynama dönemi de başladı diyebiliriz. Twitter'da bir kullanıcı, geçtiğimiz gün tüm oyunu değiştirebilecek ve unutulmuş bir Monopoly kuralını keşfetti.

Eğlenceli bir kutu oyunu olan Monopoly'de, zar atılarak gelen sayı kadar ileri gitme hakkı kazanılıyor. Bu noktada kuralları iyi bilmek, oyunu başarılı bir şekilde tamamlamayı sağlıyor. Oyunu oynayan birçok kişi mülke geldiğinde bankadan satın alma işlemi gerçekleştirebileceğini biliyor.

Ayrıca kurallardan biri olarak; oyuncunun mülkü satın almak istememesine karşı, mülkün açık artırmaya çıkacağı ve en yüksek teklif verenin mülkü satın alabileceği de belirtiliyor.

Oyunun Unutulan Kuralı Tekrar Açığa Çıktı

Satın alınmayan mülke karşı tüm oyuncuların teklif verebilmesi ve teklifin herhangi bir fiyattan başlatılabilmesi kuralı Twitter kullanıcısı (@Dtrain22) bu kuralın kitapçıkta yer alan kısmını da fotoğraf olarak paylaştı.

Kullanıcı kural için: "Hayatım boyunca Monopoly'yi yanlış oynadığımı yeni öğrendim. Üzerine geldiğiniz bir mülkü satın almazsanız, herhangi bir miktardaki teklifle herkes için açık artırmaya çıkıyor. Hiç bilmiyordum." şeklinde bir tweet attı.

Takipçileri ve tweeti gören birçok kişi de bugüne kadar bu kuralı bilmeden oynadıklarını belirtti. Ancak, 2017 yılında başka bir Twitter kullanıcısı (rubenfandueltv) de bu kuralı gündeme getirmişti. O zamanlar büyük bir tartışmaya döndüğü için sonucunda "BU KURALLARIN İÇİNDE VAR" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Epic Games Bombayı Patlattı: 399 TL'lik Oyun Artık Ücretsiz!
OYUN

Epic Games Bombayı Patlattı: 399 TL'lik Oyun Artık Ücretsiz!

Epic Games daha önce bildirdiğimiz üzere geçtiğimiz yıllarda yaptığı ücretsiz oyun fırsatının bir benzerini bu yıl da gerçekleştiriyor.

YORUMLAR