Netflix Spotify Dizisinin Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix Spotify dizisi ile dijital müzik platformunun kullanıcılarının karşısına çıkmayı planlıyor. Peki, Spotify dizisi Netflix'e tam olarak ne zaman gelecek?

Netflix, Spotify dizisi ile dijital müzik platformunun hikayesini konu almaya hazırlanıyor. Facebook ve Apple gibi şirketlerin yükseliş hikayelerini konu alan filmlerin ardından gelecek yapım, seyircilerin karşısına öncekilerden farklı olarak dizi halinde çıkacak.

Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi olan dijital yayın platformunda yayımlanacak dizinin yayın tarihi ve oyuncuları da belli oldu.

Facebook'un ortaya çıkışını ve yükselişini konu alan The Social Network (Sosyal Ağ) gibi filmlerin seyirciler tarafından yoğun ilgi görmesi, yapımcıların da daha fazla şirketin kuruluşundan yükselişine kadar geçen sürenin ekranlara getirmeyi istemesini sağladı. Facebook'un hikayesini başarılı bir şekilde ele alan filmin ardından birçok film beyaz perdeye çıktı.

İzleyicilerin yöneldiği türlere ağırlık veren Netflix, bütün bunların ardından Spotify'ın hikayesinin ele alınacağı bir dizinin sinyalini yaktı. Spotify'ın kurucu ortaklarından Daniel Ek ve Martin Lorentzon, son yaptıkları açıklamada dijital yayın platformunun dijital müzik platformunun hikayesini konu alacak dizinin çalışmalarının devam ettiğini ve dizinin ne zaman seyircilerle buluşacağını söyledi.

Netflix Spotify Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Spotify'ın kurucu ortaklarına göre Netflix'in Spotify'ın yükselişine odaklanacağı dizi 2022 yılında çıkacak. Şirketin kurucu ortakları tarafından yapılan açıklamaya göre dizi kurgusal olacak.

Dizinin Netflix sayfasında yer alan açıklamaya göre uyarlamada Daniel Ek ve onun ortaklarının tüm insanların müzik dinleme alışkanlığını değiştirerek müzik sektöründe nasıl devrim yarattığını öğreneceğiz.

Netflix Spotify Dizisinin Oyuncuları

Spotify'in bir dijital müzik platformundan nasıl müzik sektörünün zirvesine oturduğunu anlatacak olan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Dizinin kadrosunda hangi isimlerin yer aldığını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

  • Şirketin CEO'su ve kurucu ortağı rolünde Vikings'te Kral Horik'in oğlu Erlendur'u canlandıran Edvin Endre,
  • Eskiden Universal Music'te genel müdür olan ve Spotify'ın kurulmasından itibaren şirketin en iyi destekçilerinden biri olan Per Sundin rolünde İsveçli başarılı oyuncu Ulf Stenberg,
  • Freemium modelinin öncülerinden biri olan Petra Hansson rolünde dünya çapında daha çok Love & Anarchy dizisi ile tanınan Gizem Erdoğan,
  • Spotify'ın eski CTO'su Andreas Ehn rolünde Joel Lützow,
  • Spotify'ın kurucu ortağı Marin Lorentzon rolünde ise Christian Hillborg yer alacak.

Netflix'e Gelecek Animeler Neler? (2021)
İNTERNET

Netflix'e Gelecek Animeler Neler? (2021)

2021 yılında Netflix'e gelecek animeler nelerden oluşuyor? Her türden izleyicileri bir arada toplamayı başaran dijital yayın platformuna bu yıl içerisinde eklenecek animelerin nelerden oluştuğunu merak ediyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

YORUMLAR