Netflix Türkiye 2024 Zammı Geldi: Abonelik Fiyatları Arttı!

Netflix Türkiye, abonelik fiyatı ile ilgili kullanıcıları üzecek bir adım attı. Alınan kararla beraber dijital yayın platformunun abonelik ücretleri zamlandı.

Netflix Türkiye, abonelik fiyatı için oldukça önemli bir kararın altına imza attı. Dijital yayın platformu tarafından alınan karar sonucunda abonelik ücretlerinde artış yaşandı. Peki, Netflix'teki içerikleri izleyebilmek için ne kadar ücret ödemek gerekecek?

Netflix Türkiye Abonelik Fiyatı Ne Kadar Oldu?

  • Temel Plan: 119,99 TL
  • Standart Plan: 176,99 TL
  • Özel Plan: 229,99 TL

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan dijital yayın hizmeti Netflix, Türkiye'de bir kez daha zam yaptı. Yapılan zam sonucunda popüler hizmetin Temel Plan, Standart plan ve Özel Plan olmak üzere üç farklı abonelik planının ücreti önemli ölçüde arttı.

Temel Plan isimli abonelik türünün ücreti 99,99 TL'den 119,99 TL'ye yükseldi. Standart Plan ise 149,99 TL'den 176,99 TL'ye çıktı. Popüler dijital yayın platformunda Özel Plan aboneliği için 199,99 TL ödemek yeterliydi fakat zam ile beraber artık 229,99 TL ödenmesi gerekiyor.

Dijital yayın hizmeti denildiğinde akla ilk gelen hizmet olan Netflix, Türkiye'de geçtiğimiz aylarda zam yapma kararı almıştı. Şirket tarafından alınan karar sonucunda üç farklı abonelik planının ücreti artmıştı.

Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yapılan fiyat artışı ile ilgili bir açıklamada bulunulmuştu. Hem içerik sayılarının her gün arttığını hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ettiklerini belirten Netflix Türkiye, fiyat politikalarını da buna göre ayarladıklarını ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yaptıklarını söylemişti.

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital yayın platformunun yaptığı zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR