Opel Mokka-e Elektrikli Otomobili Türkiye'de Satışa Sunuldu

Opel'in 2022 model Mokka-e otomobili, bir yıllık şarj hediyesiyle birlikte Türkiye'de satışa sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı!

Oppel Mokka-e Elektrikli Otomobili Türkiye'de Satışa Sunuldu

Avrupa'da satışa sunulmasının ardından uzun süredir Türkiye için beklenen Opel Mokka-e elektrikli aracı, artık ülkemiz yollarında yerini alacak. 

Opel Mokka-e aracı markanın İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Balıkesir, Aydın, Muğla ve Antalya'da bulunan satış mağazalarında kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek.

Oppel Mokka-e Elektrikli Otomobili Türkiye'de Satışa Sunuldu

Opel Mokka-e Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Lansmana özel bir yıllık şarj hediyesiyle birlikte sunulan Opel Mokka-e, 136 PS güç ve 260 Nm torka sahip 50 kWh'lik elektrikli motoruyla dikkat çekiyor. Araç, normal moddayken 327 kilometreye kadar menzil kapasitesine sahip.

0'dan 100 km/h hıza 9,2 saniyede çıkan Mokka-e'nin maksimum 150 km/s hız değeri bulunuyor. 100 kW hızlı şarjı destkeleyen araç, 30 dakikalık bir şarj süresinde %80'e varan batarya doluluk değerine ulaşabiliyor.

Acil fren sistemi, ön çarpışma ikazı, aktif şerit takip sistemi, 180 derece panaromik geri dönüş kamerası ve trafik işaret takip sistemi bulunan Mokka-e, sürüş güvenliği konusunda sürücüsüne büyük rahatlık sağlıyor.

Öte yandan aracın dikkat çeken özellikleri arasında Dur-kalk özellikli adaptif hız sabitleme sistemi ve şerit ortalama yer alıyor.

Opel Mokka-e fiyatı, 1 yıllık şarj hediyesilye birlikte 909.900 TL'den başlıyor.

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024
Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Piyasada çok sayıda elektrikli otomobil modeli mevcut. Bunların bir kısmı yüksek ücret ile satıştayken bir kısmı ise uygun fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR