Outlook Artık Mac'lerde Ücretsiz Olarak Kullanılabilecek

Microsoft, Outlook uygulamasının artık Mac üzerinden ücretsiz olarak kullanılabileceğini açıkladı. İşte detaylar!

Outlook Artık Mac'lerde Ücretsiz Olarak Kullanılabilecek

Microsoft kısa bir süre önce Outlook e-posta uygulamasını App Store'daki Mac kullanıcıları için ücretsiz hâle getirmeye karar verdi ve uygulamaya yeni özellikler ekleyeceğini açıkladı. Microsoft'un Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre Mac'te Outlook uygulaması artık Microsoft 365 aboneliği ya da Office lisansı gerektirmiyor.

Mac için uyarlanan Outlook artık Apple Silicon'a özgü ve Outlook.com hesapları, Gmail, iCloud, Yahoo ve IMAP'ı destekleyen diğer e-posta sağlayıcıları için destek içeriyor. Uygulama ayrıca Apple Silicon'a sahip Mac'ler için optimize edildi ve iOS kullanıcılarının Mac'lerinde başladıkları işe devam edebilmeleri için Handoff özelliğini destekliyor.

Outlook Uygulaması Mac'te Ne Gibi Özelliklere Sahip?

Outlook Artık Mac'lerde Ücretsiz Olarak Kullanılabilecek

Mac için uyarlanan Outlook'un diğer özellikleri arasında takvim girişleri için bir widget, yerel bildirim desteği ve uygulama içindeki takvim girişlerini hızlı bir şekilde görüntülemek için bir menü seçeneği yer alıyor. Microsoft ayrıca gelecekte Apple kullanıcılarının profiller oluşturmasına ve bildirimleri ve cihazlarının diğer noktalarına ince ayar yapmalarına olanak tanıyan Odak Modu'nu da desteklemeyi planlıyor.

Outlook Profilleri, kullanıcıların önemli e-postalara odaklanabilmeleri için yanlış zamanda istenmeyen bildirimleri önlemeye yardımcı olacak. Ayrıca Outlook, kritik e-postaları belirgin bir şekilde görüntülemek için ekstra seçenekler sunuyor.

Odaklanmış gelen kutusu ile uygulama, önemli e-postaları önemsiz olanlardan otomatik olarak ayırıyor, böylece kullanıcılar mesaj listesinin üzerindeki bir geçişle bunları bulabiliyor. Kullanıcılar mesajları en üstte tutmak için sabitleyebiliyor ya da acil olmayanları daha sonrası için erteleyebiliyor; ayrıca kategoriler, işaretleme ve sık kullanılanlar bölümüne sık kullanılan klasörleri ekleme seçenekleri de mevcut.

Mac için uyarlanan Outlook, şu anda Mac App Store'dan 974 MB boyutunda indirilebilir. Uygulama MacOS 11 Big Sur veya daha yeni bir işletim sistemi gerektiriyor.

M3 İşlemcili 15 inç MacBook Air'in Çıkış Tarihine Dair Yeni İddia!
TEKNOLOJİ

M3 İşlemcili 15 inç MacBook Air'in Çıkış Tarihine Dair Yeni İddia!

Yeni bir söylenti 15 inç MacBook Air'in beklenenden çok daha geç piyasaya sürüleceğini ya da Apple Silicon M3'ün tahmin edilenden çok daha erken piyasaya sürüleceğini öne sürüyor.

Microsoft Kullanıcıları Bu Ofis Uygulamasına Dikkat: Zararlı Yazılım İçin Kullanılıyor
GÜVENLİK

Microsoft Kullanıcıları Bu Ofis Uygulamasına Dikkat: Zararlı Yazılım İçin Kullanılıyor

Office 365 bünyesinde ofis uygulamalarının verimliliğini artırmak ve not alma işlemini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Microsoft OneNote, ortaya çıktığı günden beri siber güvenlik açısından çeşitli açıklar vermesiyle tanınıyor.

YORUMLAR