Palworld, Game Pass'ten Kaldırıldı: Fiyatı da Zamlandı! (Kütüphaneye Tekrar Eklendi)

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan Palworld'ün Microsoft Store fiyatı zamlandı. İşte detaylar!

Palworld, Game Pass'ten Kaldırıldı: Fiyatı da Zamlandı!

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ve çıktığı günden bu yana oyun sektörünü kasıp kavuran Palworld'le ilgili bugün son derece önemli gelişmeler yaşandı.

Normal şartlarda çıktığından bu yana Game Pass kütüphanesinde yer alan Palworld, ilk kez geçtiğimiz gece saatlerinde fark edilmesinden bu yana Game Pass'te yer almıyor gibi görünüyor.

Gelişmelerin ilk başı oyunun fiyatının zamlanmasına dayanıyor. Steam'de 13 dolara satılan oyunun Steam fiyatı hâlâ aynı kalsa da Microsoft Store'da 85 TL gibi cüzi bir rakama oyuna sahip olunabiliyordu.

Palworld, Microsoft Store Fiyatı Zamlandı

Palworld, Game Pass'ten Kaldırıldı: Fiyatı da Zamlandı!

Gece saatlerinde oyunun Türkiye fiyatı 85 TL'den 292,50 TL'ye yükseldi ve bu fiyat zammının ardından oyun Game Pass sahiplerinin kütüphanesinde görünmemeye başladı.

Türkiye fiyatı ile aynı anda Arjantin fiyatı da zamlandı ve oyuna Game Pass'ten erişilememenin nedeni olarak bu fiyat zammı esnasında yaşanan bir problem olduğu düşünülüyor.

GÜNCELLEME: Palworld Tekrar Game Pass Kütüphanesine Eklendi

Oyuna gelen son güncelleme sonrası Türkiye ve Arjantin'de ikamet eden oyunseverler Game Pass üzerinden oyuna tekrar erişim sağlayabiliyorlar.

Palworld Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Palworld Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Palworld sistem gereksinimleri, PC'de sorunsuz oyun deneyimi için çok önemlidir çünkü donanım, oyunun gereksinimlerini karşılamazsa kasma ve donma gibi problemler ortaya çıkar.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR