Xbox, Palworld Temalı Xbox Series X Hediye Ediyor: Çekilişi Kaçırmayın!

Xbox, Palworld temalı yepyeni bir Xbox Series X ve dört adet yeni Xbox kontrol cihazını çekilişle hediye ediyor. İşte detaylar!

Xbox, Palworld Temalı Xbox Series X Hediye Ediyor: Çekilişi Kaçırmayın!

XboxPalworld ile gerçekleştirdiği bir anlaşma kapsamında şanslı bir kişinin özel bir Xbox Series X ve özel Palworld temalı Xbox kontrol cihazları kazanabileceği bir çekiliş düzenliyor.

Çekiliş Xbox tarafından X üzerinden duyurulurken, çekiliş süresi ve katılım şartları gibi konulara da aynı gönderi üzerinden yer verildi.

Palworld'e özel olarak tasarlanan konsolun üzerinde oyunun kapak resmi ve logosu yer alırken, konsolla birlikte verilen dört kontrol cihazı dört farklı renkte ve üzerinde dört farklı Pal ile geliyor. Bunlar sarı (Grizzbolt), yeşil (Mammorest), mavi (Pengullet) ve pembe (Cattiva) olarak belirlenmiş durumda.

Xbox'ın Düzenlediği Çekilişe Nasıl Katılınır?

Xbox Series X, yepyeni Palworld temalı kontrol cihazları ve üç aylık Game Pass Ultimate kazanma şansını yakalamak istiyorsanız çekilişe 17 Mart'a kadar katılabilieceksiniz.

Çekilişe katılmak oldukça basit. Xbox ekibinin katılım şartı olarak belirttiği şeyler yalnızca Xbox hesabını takip edip, çekiliş gönderisini #PalworldXboxSweepstakes hashtag'ini kullanarak RT'lemekten ibaret. Çekilişte 18 yaş sınırı bulunduğunu da belirtelim.

Palworld, piyasaya sürüldükten sadece bir ay sonra Xbox ve Steam'de 25 milyon oyuncu sayısına ulaştı ve Xbox'ın oyuna olan yatırımlarının da sürüyor olması ve oyunun arkasında gerçekten tutkulu bir geliştirici ekibin bulunuyor olmasıyla oyunun gelecek süreçte de bu başarısını sürdürmesi mümkün görünüyor.

Mayıs Ayında Gelecek Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı: İşte Tam Liste!
OYUN

Mayıs Ayında Gelecek Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı: İşte Tam Liste!

Microsoft’un popüler Xbox Game Pass hizmeti sayesinde her ay milyonlarca oyuncu yepyeni oyunlara ve geniş kütüphaneye erişim sağlayabiliyor.

YORUMLAR