Aşırı Gerçekçi Korku Oyunu Paranormal Tales'ın Yeni Videosu Çıktı

Unreal Engine 5'in gücünü gösteren korku oyunu Paranormal Tales için yeni bir video yayımlandı. İşte yakında piyasaya sürülmesi beklenen oyuna dair detaylar!

Son Zamanların En Korkutucu Oyunlarından Paranormal Tales'ın Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Aşırı gerçekçi olmasıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran korku oyunu Paranormal Tales, yeni videosu ile adından söz ettirmeyi başardı. Peki, duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenen Paranormal Tales ne zaman çıkacak?

Paranormal Tales'ın Yeni Videosu Yayımlandı

Unreal Engine 5'in gücünü gösteren Paranormal Tales, her biri farklı hikâyeye sahip bölümlerden oluşuyor. Oyunun yüksek grafiklerinin üstüne bodycam olarak tabir edilen vücut kamerası görüş açısının kullanılması, gerçekçiliği artırıyor.

Resident Evil, Silent Hill ve P.T gibi oyunlardan ilham alan iki arkadaş tarafından geliştirilen Paranormal Tales, isim benzerliği de taşıdığı Paranormal Aktivite isimli ünlü korku filmi serisiyle de benzerlikler taşıyor.

Paranormal Tales Çıkış Tarihi

En iyi korku oyunlarının arasına dahil olmaya hazırlanan Paranormal Tales, 2023 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Oyunun tam olarak hangi ayda çıkacağı ise henüz bilinmiyor. 

Paranormal Tales Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560/ NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • VRAM: 4 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama Alanı: 6 GB kullanılabilir alan

Paranormal Tales hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekçi yapısıyla dikkat çeken korku oyunu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Steam Oyunlarına Yüzde Yüze Varan Zam Gelebilir
OYUN

Steam Oyunlarına Yüzde Yüze Varan Zam Gelebilir

Steam'in güncel dolar kuruna yakın bir şekilde yerel fiyatlandırmayı güncellemesi, oyuncuların yeni çıkan oyunları satın almasını neredeyse imkansız hale getirmişti.

YORUMLAR