PES 2019'da Hangi Ligler Lisanslı Olacak?

PES 2019'da hangi ligler lisanslı olacak? İşte o sorunun cevabı:

PES 2019 lisanslı ligler

Futbol oyunu sevenlerin merakla beklediği oyunların başında gelen PES 2019 için önemli bir açıklama yapıldı. Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı konumunda olan Konami, “PES 2019’da hangi ligler lisanslı?” sorusunun cevabını verdi.

İlk olarak 2001 yılında piyasaya sürülen ve futbol oyunları arasında bir anda sivrilen PES ya da Pro Evolution Soccer serisi, 2001’den bu yana her sene oyuncularla buluşuyordu. Özellikle PES 2006 ve PES 2013 gibi oyunlarla oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran seri, son yıllarda FIFA serisinin gölgesinde kalmasına rağmen kaliteli oynanışıyla milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başarıyordu. PES 2019 ile tekrar iddialı bir giriş yapmak isteyen Konami ise oyunu duyurmadan önce 2019’da daha fazla lisanslı lig ile piyasaya çıkacağının sözünü vermişti.

İlk oyunlardan bu yana lisans sıkıntısı çeken ve kendine ait takım isimleriyle hafızalarımızda yer alan PES, bir türlü istenilen seviyede lisans almayı başaramıyordu. 2019 itibarıyla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin lisansını da kaybeden Konami, buna rağmen daha fazla lisanslı ligle oyuncuların karşısına çıkacağını açıklamıştı. Bugün yapılan resmi duyuruyla birlikte PES 2019’da yer alan lisanslı ligleri gözler önüne serdi.

PES 2019 Lisanslı Ligler

Eski oyunlara göre daha fazla lisanslı ligle çıkma sözü veren Konami, resmi açıklamasında 7 futbol liginin PES 2019’da lisanslı şekilde oynanabileceğinin müjdesini verdi. Büyük liglerin lisanslarının rakibinde olması sebebiyle beklenen seviyeye ulaşamayan şirket Danimarka Superligi, Portekiz Ligi NOS, Belçika Pro Ligi, İsviçre Süper Ligi, İskoçya Ladbrokes Premiership, Arjantin Süperligi ve sadece PES 2019 ‘a özel olarak Rus Premier Ligi’nin oyunda lisanslı olarak bulunacağını dile getirdi.

Özellikle Rusya Ligi ile yaptıkları anlaşmadan ötürü oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren Konami yetkilileri, CSKA Moskova, Zenit St Petersburg ve Spartak Moskova gibi kulüplerin gerçek isimleriyle yer alacağını söylediler.

Konami Digital Entertainment BV'de Marka ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Jonas Lygaard,PES 2019 için yedi yeni resmi futbol ligini duyurmak, hayranlarına istediklerinden daha fazla lisanslı içerik vermeyi taahhüt ettiğimizin açık bir işareti -” diyerek yorumladı. “Serinin yöneldiği doğrultudan her zamankinden daha eminiz ve bu PES'i yeni zirvelere yükseltmek için attığımız birçok adımdan sadece bir tanesidir. Futbolun Gücüne inanmaya devam ediyoruz ve PES 2019, şimdiye dek hiç olmadığı kadar fazla lisanslı ligleri ve kulüpleri içeren en güçlü oyunumuz olacak” dedi.

PES 2019 Duyuruldu! İşte İlk Bilgiler
OYUN

PES 2019 Duyuruldu! İşte İlk Bilgiler

Futbol oyunu sevenlerin dört gözle beklediği yapımların başında gelen PES 2019, bugün itibarıyla resmi olarak duyuruldu.

PES 2018 Oynanış Videosu
OYUN

PES 2018 Oynanış Videosu

Oyun dünyasının en önemli futbol oyunu serilerinden olan Pro Evolution Soccer'ın ya da Japonya'daki adıyla Winning Eleven'ın son oyunu PES 2018 kısa bir süre sonra çıkış yapacak.

PES 2018 Demo Yayınlandı! PES 2018 Demo İndir
OYUN

PES 2018 Demo Yayınlandı! PES 2018 Demo İndir

{mediaId=456594} Konami kısa bir süre önce oyun konsolları için yayınladığı PES 2018 demo sürümünü PC platformu için de resmi olarak yayınladı.

YORUMLAR