PlatinumGames Tokyo, Nisan Ayında Açılacak

Yeni stüdyo hakkında yeni detaylar veren PlatinumGames, açılışı Nisan ayında gerçekleştirecek.

2007 yılında kurulmuş olan PlatinumGames, Bayonetta serisi, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance ve NieR: Automata gibi önemli yapımlar ile karşımıza çıkmıştı. Şu anda ise Babylon's Fall, The Wonderful 101: Remastered, Bayonette 3 ve dün duyurulan Project G.G. üzerinde çalışıyor.

Weekly Famitsu dergisinin yeni sayısında yapılan röportaj ile duyurulmuş olan Project G.G., Tokyo şehrinde açılacak olan PlatinumGames Tokyo tarafından geliştirilecek. Bu stüdyo, Osaka şehrinde bulunan merkez ofis dışındaki bir şehirde açılan ilk stüdyo olma özelliğini taşıyacak.

Yeni stüdyo hakkında detaylar veren PlatinumGames, açılışı Nisan ayında gerçekleştirecek. Dün verilen bilgi ile PlatinumGames Tokyo stüdyosunun yüz kişilik bir kadrodan oluşacağını öğrenmiştik. Resmi sayfa üzerinden verilen iş ilanlarına bakılırsa, şu anda oyun tasarımcısı, programcı, sanatçı, teknik sanatçı, ses üreticisi, ürün / proje yöneticisi ve geliştirme desteği dahil birçok pozisyon için geliştiriciler arıyorlar.

Stüdyonun Başkanı ve Üst Yöneticisi konumunda Kenichi Sato, Stüdyo Şefi konumunda Atsushi Inaba, Yönetmen konumunda Motoi Fujita, Oyun İstemci Mühendisi konumunda David Scripps, Proje Yöneticisi konumunda Miki Sato ve Oyun Tasarımcısı konumunda da Takahisa Sugiyama bulunuyor.

YORUMLAR