PlayStation Plus Eylül 2021 Oyunları Resmi Olarak Duyuruldu

Sony tarafından PlayStation Plus Eylül 2021 oyunları resmi olarak duyuruldu. Peki, önümüzdeki ay PSN Plus abonelerini hangi video oyunları bekliyor?

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntının ardından, PlayStation Plus Eylül 2021 oyunları resmi olarak duyuruldu. Bu haberimizde, PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına bu ay hangi oyunların sunulacağını öğrenebilirsiniz.

Xbox Live Gold Eylül 2021 Oyunları Duyuruldu
OYUN

Xbox Live Gold Eylül 2021 Oyunları Duyuruldu

Xbox Live Gold Eylül 2021 oyunları, Microsoft tarafından duyuruldu. Kullanıcılar, önümüzdeki ay hangi oyunları ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilecekler? Detaylar haberimizde.

PlayStation Plus Eylül 2021 Oyunları Hangileri Olacak?

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuruya bakılırsa, 7 Eylül - 4 Ekim 2021 tarihleri arasında aktif kullanıcılar Overcooked: All You Can Eat!HITMAN 2 ve Predator: Hunting Grounds oyunlarını indirebilecekler. Bahsi geçen oyunların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

  • Overcooked: All You Can Eat! (PlayStation 5) 

Overcooked!, Overcooked! 2 ve tüm ek içeriklerin hem bir araya getirilip hem de yenilendiği  Overcooked: All You Can Eat!, en az önceki iki oyun kadar keyifli bir deneyim sunuyor. Tercihen tek başınıza veya yerel ve çevrimiçi olarak kooperatif oynayabiliyorsunuz. Çapraz platform desteği sayesinde, diğer platformlardaki arkadaşlarınız ile sesli sohbet ederek oynayabilmeniz de mümkün olacak. 

Ana senaryo boyunca yüzden fazla bölüm boyunca gittikçe karanlık ve tehlikeli hale gelen mutfaklarda, yine size verilen siparişleri yetiştirmeye çalışacaksınız.  

Ana senaryo modunun yanı sıra, hayatta kalma ve pratik yapabileceğiniz modların da bulunduğunu da söylemeden geçmeyelim.  

  • HITMAN 2 (PlayStation 4) 

2016 yılında çıkan HITMAN için devamı niteliği taşıyan HITMAN 2 oyununda, Ajan 47 olarak dünyanın meselelerini kontrol eden ve Providence olarak bilinen gizli örgütü yok etme amacında olan gizemli Shadow Client ve müttefiklerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. 

Yeni Zelanda, ABD, Kolombiya, Hindistan ve Kuzey Atlantik olmak üzere dünyanın dört bir yanına gittiğimiz ana senaryonun yanı sıra, devam oyununda Elusive Targets, Ghost Mode ve Sniper Assassin gibi farklı oyun modları da bulunuyor. 

  • Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4) 

Friday the 13th: The Game ile haberdar olduğumuz Illfonic stüdyosunun yeni oyunu bir diğer asimetrik çok oyunculu hayatta kalma oyunu olacak. Predator evreninde geçecek olan oyunda dört kişi kooperatif olarak kendilerine verilecek olan görev dolayısıyla bir dizi operasyonu tamamlamak ile yükümlü olacakken, diğer taraftaki oyuncu ise simgesel avcıyı kontrol edecek ve dört kişilik askeri grubu dağıtmaya çalışacak. 

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklama doğrultusunda PlayStation 5 kullanıcıları, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 4 için kullanılan oyunları da oynayabilecekler. Haliyle, yeni nesil konsol kullanıcıları toplamda üç oyuna erişim hakkı kazanmış olacaklar.

YORUMLAR