PlayStation Showcase Yaklaşıyor: Peki Neler Tanıtılacak?

Sony'nin Çarşamba günü gerçekleştireceği PlayStation Showcase yaklaşıyor. Peki etkinlikte neler tanıtılacak? İşte şu ana kadar ortaya çıkan söylentiler!

PlayStation Showcase Yaklaşıyor: Peki Neler Tanıtılacak?

Geçtiğimiz hafta Sony, bu Çarşamba PlayStation Showcase ile E3 sezonuna hızlı bir giriş yapacağını duyurdu.

Etkinlikte PS5 ve PSVR2 için beklediğimizde yeni oyunlarla, bazı yeni heyecan verici şeylere detaylı bir şekilde bakacağımızı umuyoruz. Peki, nelerin ortaya çıkmasını umuyoruz?

En güçlü iddia, etkinlikte Bloodborne'un PC duyurusu olacağı yönünde. Bunun yanı sıra Final Fantasy 16'nın da gösterileceği bariz. Öyle ki PS5'e özel bir sonraki büyük oyun olarak, hem Sony hem de geliştirici Square Enix önümüzdeki ay piyasaya sürülmeden önce insanları heyecanlandırmak isteyecektir.

Sony'nin Etkinliğe Dair Planları Büyük

PlayStation Showcase Yaklaşıyor: Peki Neler Tanıtılacak?

Ağustos ayında PS5'te (konsola özel olarak değil) yayınlanacak olan Baldur's Gate 3'ü de görmemiz mümkün. Bunun RPG hayranlarını tatmin edeceği kesin. Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in konsol ve PC'deki başarısının ardından Marvel's Spider-Man 2 için de beklentiler yüksek. Devam oyununun bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Ayrıca hâlâ hakkında çok fazla şey bilmediğimiz çok oyunculu The Last of Us projesi de var. HBO'nun uyarlamasının ilk sezonunun yayınlanması bittiğine göre, dizi için bir sonraki büyük duyuru bu olabilir. Ayrıca onaylanmış bir çevrimiçi proje ve Horizon evreninde geçeceği söylenen bir MMO var ki hayranlar bunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor.

Peki sizin etkinlikten beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Sony Zararda Mı? PlayStation Daha Az Oyun Satıyor
TEKNOLOJİ

Sony Zararda Mı? PlayStation Daha Az Oyun Satıyor

Günümüzde milyarlarca dolarlık bir endüstri haline gelen oyun sektörü, her geçen gün daha fazla kullanıcıyı bünyesine katmaya devam ediyor.

PlayStation Kumandası Embriyo Döllemek İçin Kullanıldı: İlk İnsanlar Doğdu!
Yaşam

PlayStation Kumandası Embriyo Döllemek İçin Kullanıldı: İlk İnsanlar Doğdu!

Overture Life isimli teknoloji girişimi, yaptığı bir deney ile gündeme geldi. İspanya merkezli olan girişim, robotik dölleme yöntemiyle oluşturduğu embriyolardan iki sağlıklı kız bebeğin doğduğu müjdesini verdi.

YORUMLAR