Red Read Redemption Artık Bilgisayarda Oynanabilecek (Hemen İndirin!)

Bilgisayarda Red Dead Redemption Nasıl Oynarım?

Konsol oyunları arasında en dikkat çeken yapımlardan olan Red Dead Redemption'un ilk oyunu artık Windows üzerinden de oynanabilecek. Xbox emülatörü olan Xenia ile Windows'a gelen oyun, test etmeye değer gibi görünüyor.

İlk olarak 2010 yılında çıkış yapan ve belki de pek çok kişinin konsol almasına neden olan Red Dead Redemption, resmi olmayan yollar aracılığıyla bilgisayardan oynanabilir hale geldi. Özellikle ikinci oyun ile adını daha çok duyuran Red Dead Redemption'u oynamak için Xbox 360 emülatörü Xenia uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

Daha önceden de PS3 emülatörü RPCS3 ile birlikte God of War 3'ü Windows'a taşıyan emülatör sahipleri, en azından bu oyunları test etme imkanı sağlıyor. Ancak konsoldaki hissiyatı vermeyen emülatörler genellikle kasma veya oyundan atma gibi sorunlar gösterebiliyor. Zaten üzerinde çalışmalar süren Red Dead Redemption'ın yüzde 100 oynanış sağladığını söylemek mümkün değil.

Bilgisayarda Red Dead Redemption Nasıl Oynarım?

Xbox 360 emülatörü Xenia'yı indirmek için buradaki bağlantıya tıklayın. İndirdiğiniz emülatörü kurun ve internet sitesinde yer alan oyunlar bölümünden Red Dead Redemption'un dosyalarını indirin. İndirdiğiniz dosyaları uygun biçimde Xenia içerisine yükleyin ve emülatör üzerinden oyunu oynamaya başlayın. Fakat emülatörden stabil bir performans beklemeyin. Aynı zamanda hikaye ilerlemenizin yalnızca bir bölüme kadar olabileceğini unutmayın.

Türkiye Zeka Oyunları Yarışması Başladı! Toplam Ödül 30.000 TL!
İNTERNET

Türkiye Zeka Oyunları Yarışması Başladı! Toplam Ödül 30.000 TL!

Türkiye Zeka Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Türkiye Zeka Oyunları Yarışması OYUN 2019” başladı.

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta Programında
OYUN

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta Programında

PlayStation 4 sahibi olup da diğer platformlardaki Rocket League oyuncuları ile birlikte oyun oynamayı istiyorsanız, size müjdeli bir haberimiz var.

Microsoft, 2019 Yılında da Oyun Dünyasında İddialı Olacak
OYUN

Microsoft, 2019 Yılında da Oyun Dünyasında İddialı Olacak

Yazılım devi Microsoft, konsol ve oyun dünyasındaki en iddialı isimlerden bir tanesi. İlk konsolu Xbox ile PlayStation 2 karşısında pek bir varlık gösterememiş olsa da Xbox 360 ile çok iyi işler çıkartmıştı.

YORUMLAR