Amazon Prime Video'nun Yeni Aboneliği Yolda: Reklamlı Olacak!

Amazon Prime Video yakında reklamlı abonelik hizmetini başlatacak. Peki yeni aboneliğin fiyatı ne olacak? İşte ayrıntılar!

Geçtiğimiz aylarda e-ticaret devi Amazon'un ucuz Prime Video aboneliği üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. İddiaya göre şirket uygun fiyata sahip yeni bir abonelik planı sunacaktı.

Yeni çıkan habere göre söylentiler gerçek oldu. Şirket reklamlı içerikleri için yeni bir abonelik hizmeti sunmaya başlayacak.

2024 Yılında Başlayacak!

Amazon, Prime Video isimli popüler dijital yayın hizmetine reklamlı abonelik planı sunmaya hazırlanıyor. Şirketin reklamlı içerikleri görmek istemeyen kullanıcılar için sunacağı yeni abonelik, 2024 yılında kullanıma sunulacak.

Prime Video reklamlarının saatte 4 dakika ile sınırlı olacağı söylendi. 4 dakika kulağa ne kadar kısa gelse de bazı kullanıcılar içerikleri hiç reklam görmeden izlemek isteyebilir. Bunun için platforma ödeme yapmaları gerekecek.

Reklamsız seyir keyfine varmak isteyen ABD kullanıcılarının 2,99 dolar ödemesi gerekecek. Bu fiyatın Türkiye'de ne kadara denk geleceği henüz bilinmiyor. Zaten Türkiye şimdilik yeni aboneliğe geceçek ülkeler arasında değil.

Yapılan açıklamaya göre reklamlı abonelik hzimeti 2024 yılında ilk olarak ABD, Kanada, İngiltere ve Almanya'da uygulanacak. Ardından Fransa, İtalya, İspanya, Meksika ve Avustralya gibi ülkelerde kullanıma açılacak.

Prime Video platformuna reklamlı bir abonelik planı gelmesi sürpriz olmadı çünkü geçtiğimiz aylarda Netflix, Max (eski adıyla HBO MAX) ve Hulu gibi dijital yayın hizmetlerine reklamlı abonelik planı eklenmişti.

Prime Video'dan Türk Dizisi Geliyor: Düğüm Yayın Tarihi ve Oyuncuları
Sinema

Prime Video'dan Türk Dizisi Geliyor: Düğüm Yayın Tarihi ve Oyuncuları

Amazon Prime Video, Düğüm isimli Türk dizisi yayımlamaya hazırlanıyor. Düğüm dizisinin oyuncuları, yayın tarihi ve konusu belli oldu.

Peki siz Amazon'un bu yeni reklamlı abonelik hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle aşağıdaki bölümden paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR