Renault'un Yeni Coupe SUV Modeli 'Rafale' Tanıtıldı

Renault, yeni Coupe SUV modeli Rafale'in dünya lansmanını gerçekleştirdi. İşte otomobile dair bilinen tüm detaylar!

Renault'un Yeni Coupe SUV Modeli 'Rafale' Tanıtıldı

Renault, Renaulution stratejik planında ana hatlarıyla belirtilen temel bir hedef olan otomotiv pazarının C segmentindeki performansını artırmaya odaklanmış durumda. Şirket merakla beklenen Yeni Renault Rafale modelinin lansmanıyla hedeflerini D segmentine doğru genişletiyor.

Yeni Renault Rafale, Renault'nun ürün yelpazesinin zirvesindeki yerini alıyor ve Renault'nun hibrid güç aktarma organları, şasi geliştirme ve elektronik donanım alanlarındaki teknolojik becerisinden yararlanıyor. 

Renault'nun 20. yüzyılın başlarına kadar uzanan zengin havacılık mirasından ilham alan "Rafale" ismi, markanın trenler, uçaklar ve otomobiller için içten yanmalı motorların üretimine yaptığı önemli katkının bir kanıtı niteliğinde.

Yeni Renault Rafale'in Tasarımının Arka Planı

Renault'un Yeni Coupe SUV Modeli 'Rafale' Tanıtıldı

Yeni Renault Rafale, Renault'nun Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gilles Vidal'in vizyonunu yansıtıyor. Vidal'in yaratıcı uzmanlığı, marka için çarpıcı yeni bir görsel dilin geliştirilmesiyle sonuçlandı ve Yeni Renault Rafale, Renault'nun tasarım felsefesindeki bu güçlü evrimi sergileyen ilk model olarak öne çıkıyor.

Büyüleyici konturları, titizlikle şekillendirilmiş hatları ve karmaşık teknik detayları ile Yeni Renault Rafale, markanın DNA'sına kusursuz bir şekilde uyum sağlayarak hem karakter hem de zarafet yayıyor.

Yeni Renault Rafale sadece övgüye değer yakıt tüketimi oranları ve üstün teknolojisiyle etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda 200 hp E-Tech tam hibrit güç aktarma organlarında geri dönüştürülmüş malzemeler kullanarak sürdürülebilirliği de benimsiyor.

Ancak Renault'nun Yeni Renault Rafale ile ilgili hedefleri bununla sınırlı değil. Model, 300 hp'lik etkileyici bir güce sahip E-Tech 4x4 güç aktarma organlarının yakında tanıtılmasıyla sürüş keyfinde yeni zirvelere ulaşacak.

Yeni Renault Rafale Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Renault'un Yeni Coupe SUV Modeli 'Rafale' Tanıtıldı

Daha ileri teknolojik gelişmelerle birlikte Yeni Renault Rafale, yüksek performanslı otomotiv dünyasının zirvesine yerleşmeyi hedefliyor ve meraklıları için heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

Türkiye'deki otomotiv meraklıları, güç, yenilik ve stilin mükemmel karışımıyla birlikte gerçekten büyüleyici bir sürüş deneyimi sunan Yeni Renault Rafale'in 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Renault Austral Türkiye'de: İşte Çarpıcı Özellikler!
Otomobil

Yeni Renault Austral Türkiye'de: İşte Çarpıcı Özellikler!

Renault'un dikkat çeken yeni Renault Austral modeli artık Türkiye'de. İşte lansmanı gerçekleştiren otomobile ilgili detaylar!

Yeni Renault Clio Türkiye'de Tanıtıldı: Yola Çıkacağı Tarih Belli Oldu!
Otomobil

Yeni Renault Clio Türkiye'de Tanıtıldı: Yola Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

Türkiye'de üretilen yeni Renault Clio'nun tanıtımı yapıldı. Otomobilin Türkiye'de yola ne zaman çıkacağına dair net tarih de açıklandı. İşte detaylar!