Şahsiyet Dizisinin 2. Sezon Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu

Şahsiyet dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosu, konusu ve çekim tarihleri belli oldu. İşte başarılı dizinin yeni sezonuna ilişkin merak edilen ayrıntılar!

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan internet dizisine dair oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Şahsiyet dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosu, konusu ve çekim tarihi belli oldu. Yeni sezona dair merak edilen detaylar haberimizde.

Şahsiyet Dizisinin 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Listesi

  • Haluk Bilginer
  • Şebnem Bozoklu
  • İlker Aksum
  • Nergis Öztürk
  • Ahmet Mümtaz Taylan
  • Recep Usta
  • Cansu Dere

İlk olarak 17 Mart 2018 tarihinde PuhuTV isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanmaya başlayan Şahsiyet, 8 Haziran 2018 tarihinde sona ermişti. Dizinin ilk sezonu, çok fazla sayıda izleyici tarafından oldukça beğenilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda söz konusu dizi ile ilgili oldukça önemli bir iddia ortaya atılmıştı ve yeni sezon hazırlıklarına başlandığı ileri sürülmüştü. Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan bilgilere göre ikinci sezonda yer alacak oyuncular belli oldu.

Yeni sezonda Agah Beyoğlu'nu canlandıran Haluk Bilginer'in dışında Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan, Recep Usta ve Cansu Dere bulunacağı iddia edildi. Cansu Dere'nin canlandırdığı Nevre Elmas isimli karakterin finalde sürpriz şekilde görüneceği belirtildi.

Şahsiyet 2. Sezon Konusu Nedir?

İddiaya göre dizinin yeni sezonu, Agah Beyoğlu ve Avustralya'dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu'nun iç dünyasını konu alacak.

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Sahip olduğu 9,0 IMDb puanı ile dikkat çeken mini dizinin yeni sezonunun ne zaman yayımlanacağı henüz bilinmiyor fakat ikinci sezon çekimlerinin bu ay içerisinde başlayacağı söyleniyor.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Fragmanı Yayımlandı
Sinema

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Fragmanı Yayımlandı

Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı paylaşıldı. Peki, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen süper kahraman filminin fragmanı neler sunuyor? Yeni filme ilişkin ayrıntılar haberimizde.

YORUMLAR