Samsung Galaxy Ring Nihayet Tanıtıldı: Açıklanan Yeni Özellikleri ve Dahası!

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinin sonunda duyurduğu Galaxy Ring'i MWC 2024'te tanıttı. Yeni bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Bir süredir beklenen ve Ocak ayındaki Galaxy Unpacked etkinliğinde çok kısa bir süre gösterilen Samsung Galaxy Ring, nihayet tanıtıldı. Tasarım detayları ile dikkatleri üzerine çeken akıllı yüzük, sağlık özellikleriyle ön plana çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2024) sergileyeceği yüzüğün birkaç özelliği de önden paylaştı.

Samsung Galaxy Ring Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın da benzer bir ürün çıkaracağına dair iddiaların gelmişti. Apple, daha bu yönde bir atılım yapmaya girişmişken Samsung yeni giyilebilir akıllı ürününü nihayet tanıttı.

Kalp atış hızı ve uyku izleme gibi sağlık özellikleri bulunan akıllı yüzük, kullanıcıların güne hazır olma durumlarını da gösteren bir puanlama sistemine sahip olacak. Akıllı telefonlardak gibi temassız ödeme seçeneği ile günlük hayatı oldukça kolaylaştıracak bir takım avantajları da olacağı aktarıldı

Kalp atışı hızı, solunum hızı, uyku esnasındaki hareket sayısı ve uykuya dalmak için yatakta geçirilen süre ölçümleri de kullanıcılara sunulacak. En şaşırtırıcı özelliği ise kullanıcılara ne kadar üretken olabileceğini gösterebileceği bir canlılık puanı olacak.

Canlılık puanı kişinin fiziksel ve zihinsel hazırlığına ilişkin toplanan veriler ile belli olacak.

Samsung Galaxy Ring Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Ring Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy Ring özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Samsung marka akıllı yüzük modeli

Her açıklanan özelliği ve detayıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Galaxy Ring, yılın sonunda satışa çıkacak. Henüz Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ve fiyatının ne kadar olacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.