Samsung Galaxy A55'in Özellikleri Sızdırıldı

Yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A55'in özellikleri ortaya çıktı. İşte Samsung marka yeni akıllı telefon modeline dair merak edilen detaylar!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy A55 isimli yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Yakında satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy A55'in özellikleri sızdırıldı. Peki, söz konusu telefon neler sunacak?

Samsung Galaxy A55'in Özellikleri Neler Olacak?

Orta segment telefonlar arasında yerini almaya hazırlanan Samsung Galaxy A55 isimli akıllı telefon modeli ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Telefonda Exynos 1480 işlemcisinin yer alacağı iddia edildi.

Galaxy Club'da yer alan habere göre Samsung şu anda S5E8845 model numaralı bir işlemciyi test ediyor. Exynos 1380 S5E8835 model numarasına, Exynos 1280 ise S5E8825 model numarasına sahipti. S5E8845 model numarasına sahip olan işlemcisinin ise Exynos 1480 olduğu düşünülüyor.

Exynos 1480 işlemcisinin Rose kod adına sahip olduğu söyleniyor. Samsung marka yeni akıllı telefon modelinin arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın yer alacağı öne sürüldü. Telefonun diğer kameralar ile ilgili henüz bir bilgi mevcut değil. Telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı da bilinmiyor.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

En iyi Samsung telefonlar listesinde her bütçeye uygun modelleri sıraladık. İşte 2024 yılında satın alabileceğiniz Samsung telefon modellerinin listesi!

Samsung Galaxy A55 Çıkış Tarihi

Pek çok kişi tarafından merak içerisinde beklenen Galaxy A55 modelinin mart ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Resmî açıklama yapılmadığı için söz konusu telefon farklı bir tarihte tanıtılma ihtimali de mevcut.

vivo'nun Yeni Katlanabilir Telefonları Ortaya Çıktı: S Flip ve V Flip
MOBİL

vivo'nun Yeni Katlanabilir Telefonları Ortaya Çıktı: S Flip ve V Flip

vivo'nun yeni katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığı gün yüzüne çıktı. İşte vivo S Flip ve V Flip isimli yeni akıllı telefonlara dair detaylar!

Galaxy A55 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.