Samsung Galaxy S23 FE'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Çok sayıda kişi tarafından uzun süredir merak içerisinde beklenen Samsung Galaxy S23 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu. Peki, telefon ne zaman tanıtılacak?

Samsung India, X (eski adıyla Twitter) hesabındaki kapak görselini güncelledi. Bununla beraber Samsung Galaxy S23 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu. Peki, geçtiğimiz haftalarda renk seçenekleri sızdırılan yeni akıllı telefon modeli ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy S23 FE Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un üzerinde çalıştığı söylenen Galaxy S23 FE isimli yeni akıllı telefon modeli ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Samsung India'nın sosyal medya hesabındaki görsele göre Galaxy S23 FE 4 Ekim tarihinde tanıtılacak.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görsel, söz konusu telefonun üç kamera ile beraber geleceğini de doğruladı. 4 Ekim tarihinde düzenlenecek etkinlik esnasında Samsung Galaxy Buds FE ve Samsung Galaxy Tab S9 FE modellerinin de tanıtılması bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S23 FE modeli ile ilgili bir görsel sızdırılmıştı ve bununla beraber telefonun renk seçenekleri ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Samsung'un yeni akıllı telefon modeli mor, siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunacak.

Geçtiğimiz aylarda ise telefonun Geekbench puanları gün yüzüne çıkmıştı. Bununla birlikte cihazın Geekbench'te nasıl bir performans sergilediği belli olmuştu. Samsung marka telefon tekli çekirdek testinde 1549 puan, çoklu çekirdek testinde ise 3718 puan almıştı.

Samsung Galaxy S23 FE Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S23 FE Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S23 FE özellikleri, Güney Kore merkezli teknoloji devinin piyasaya sürdüğü telefonları kullanmaktan keyif alan çoğu kişi tarafından oldukça merak ediliyordu.

Samsung Galaxy S23 FE isimli yeni akıllı telefon modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR