Samsung'un Son Güncellemesi Başa Bela Oldu: Telefonların Ekranı Bozuldu!

Samsung kullanıcıları yakınıyor. Hiçbir sorun olmamasına rağmen ekranlarında yeşil çizgilerle karşılaşıyorlar. İşte detaylar!

Samsung kullanıcılarının, daha önce de şikayet ettiği yeşil çizgiler tekrar görülmeye başladı. Herhangi bir sorun olmamasına rağmen kullanıcılar ekranda yeşil çizgiler ile karşılaşıyorlar. 

Android Authority tarafından belirtildiği üzere, bu sorunla en çok karşılaşılan modeller arasında Galaxy S21 Ultra ve Galaxy S21 FE gibi bazı Galaxy S21 modelleri bulunuyor. Etkilenen bazı kullanıcılar yazılım güncellemesinden sonra ekranlarında dikey yeşil çizgilerin belirdiğini söylüyorlar. 

Kullanıcılar Şikayetlerini X Üzerinden Paylaşıyor

Bu sorunla ilgili @Hercules_UTD, X üzerinden Mart güncellemesinden sonra Galaxy S21 FE'sinde yeşil çizgilerin belirdiğini ve telefonunda fiziksel bir kusur olmadığını anlatan bir paylaşımda bulundu. Samsung'un ekran değişimi için 167.65 dolar ödeme talep etmesinden dolayı şoke olduğunu da ekledi.

Başka bir X kullanıcısı olan @Entroprox, Nisan güncellemesinden sonra Galaxy S21 Ultra'nın bu sorundan etkilendiğini paylaştı.

Yeşil çizgiler, OLED ekranlarında oldukça yaygın bir sorun. Daha önce Apple ve OnePlus gibi diğer şirketler tarafından üretilen telefonlarda da görüldüğü oldu. Ancak bu çizgilerin ortaya çıkma sebebinin ne olduğu hala bilinmiyor.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alabilecek en iyi Samsung telefonlar hangileri? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı akıllı telefon modellerinin yer aldığı bir liste hazırladık.

Samsung önceden bu çizgilerin ölü pikseller olabileceğini belirtmişti. Diğer olası nedenler arasında hasar görmüş bir ekran, yanlış yapılandırma veya suya düşme bulunuyor. Fakat çoğu zaman bu çizgiler ortada hiçbir sebep yokken beliriyor.

YORUMLAR