Sıradaki Steam İndirimlerinin Tarihi Sızdırıldı

2021 yılına girmemizle birlikte sıradaki Steam indirimlerinin tarihi de belli oldu. SteamDB tarafından aktarılana göre, Şubat ayının ortalarını bekleyebiliriz.

Steam mağazasındaki bir sonraki indirim dönemi yaklaşıyor. SteamDB ise merak edilen tarihleri sızdırarak bizi bekleyişe geçirtti. Sıradaki Steam indirimlerinin tarihi ne zaman? Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2021 ne zaman başlıyor? İşte o tarihler!

İndirimler Steam mağazasında yılın hep aynı dönemlerinde gerçekleşiyor ve haliyle hangisinin hangi tarih aralıklarında gerçekleşeceğini az çok tahmin edebiliyoruz. Tabii ki Valve tam tarihleri ender olarak duyuruyor ve çoğu zaman da sızdırıldığı için tahmin etmeye de gerek kalmıyor. Mesela geride bıraktığımız yılın Yaz, Sonbahar ve Kış indirimleri SteamDB aracılığı ile sızdırılmış ve tam isabet etmişti. Bir benzeri yeniden yaşanacakmış gibi görünüyor. 

Bildiğiniz gibi SteamDB, Valve ile herhangi bir bağlantısı olmayan ve Steam ilgili olarak ilerleyen zamanlarda gündeme gelecek olan gelişmeleri takip edip önceden haber veren bir site oluyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, mağazada başlayacak olan indirimlerin tarihlerini son derece isabetli bir şekilde aktarıyor ama tabii ki bunları her zaman olduğu gibi söylenti olarak bizlere sunuyor.  

Sıradaki Steam İndirimlerinin Tarihi Belli Oldu

Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre, Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi 2021 tarihleri ortaya çıktı. Bahsi geçen bilgi, Steam ortaklarına gönderilen e-posta ile sızdırıldı ve 11 - 15 Şubat 2021 aralığında gerçekleşecek.  

Çin Yeni Yılı geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 12 Şubat 2021 tarihinde başlayacağı için, belirtilen tarihin doğru çıkma olasılığı oldukça yüksek diyebiliriz. Ne var ki indirimin başlayacağı tam saate dair herhangi bir detay verilmiş değil. Geçtiğimiz sene TSİ 21:00 sıralarında başlamıştı. Bu sene de benzer saatlerde başlayacak olabilir ama bunu bekleyip görmekte fayda var. 

Steam Oyun Festivali: Kış 2021 Tarihi de Belli Oldu

Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi yanı sıra, yakın bir zamanda Steam Oyun Festivali: Kış 2021 de başlayacak. Bildiğiniz gibi bu gelenek The Game Awards 2019 ile başlamıştı. Dünya genelindeki oyuncuları bir araya getirmeyi amaçlayan Geoff Keighley, farklı bir etkinliği gündeme getirmiş ve büyük rağbet görmesinin ardından sezonluk hale getirilmişti. Geliştirilme aşamasında olan oyunlardan seçilenleri sınırlı bir süreliğine deneme fırsatımız oluyor. Haliyle istek listelerimizi de buna göre şekillendirebiliyoruz.  

SteamDB tarafından aktarılan bilgiye göre, Steam Oyun Festivali: Kış 2021 bu sene 3 - 9 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şu an için bir detay mevcut değil ama tahminimizce yine yüzlerce oyunu deneme fırsatımız olacak. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Steam İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Steam İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?

Steam üzerinden yeni bir oyun indirmek isteyen pek çok oyuncu, Steam indirme hızı artırma yöntemleri neler sorusunun yanıtını merak ediyor.

YORUMLAR