Slack'in Gelişmeleri Paylaşan X Hesabı Emekliye Ayrılıyor

Slack'in mevcut durumunu ve gelişmelerini paylaşan @SlackStatus hesabı artık kapanıyor. İşte detaylar!

Slack'in Gelişmeleri Paylaşan X Hesabı Emekliye Ayrılıyor

Slack resmî hesabı Perşembe günü yaptığı açıklamada, Slack'in daha önce platformdaki sorunlar ve kesintilerle ilgili güncellemeleri paylaşan X'teki durum hesabını kullanımdan kaldırdığını duyurdu.

Slack Müşteri Deneyimi Başkan Yardımcısı Kevin Albers, The Verge'e yaptığı açıklamada, "Olaylarla ilgili iletişimimizi konsolide etmek ve kaynakları müşterilerimiz tarafından daha önemli alanlara odaklamak için @SlackStatus hesabını emekliye ayırma kararı aldık." dedi.

Hesap, Slack'de yaşanan sorunları ve gelişmeleri araştırırken haberdar olmak için yararlı bir yoldu ancak artık ne yazık ki aktif olarak kullanılmayacak.

Slack Status Hesabı Artık Aktif Olmayacak

Slack'in mevcut durumunu takip etmek isteyenler için Albers Slack'in ana durum sayfasına işaret etti ve @SlackHQ hesabına yöneltti.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alımı sonrasında Tweet Deck ve benzeri araçları ücretli hâle getirmesiyle otomatik hesaplar da bot ve spam statüsüne girdiğinden birçoğu kullanılamaz hâle geldi. Birçoğu ise maliyetinin karşılanması zor olduğundan yayın hayatını durdurdu.

Slack Nedir? Nasıl Kullanılır?
SOSYAL MEDYA

Slack Nedir? Nasıl Kullanılır?

Günümüzde iletişimde kalmak için pek çok uygulama kullanılıyor. Her uygulamanın kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunuyor.

Peki siz Slack'in aldığı karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR