Snapchat'ten Gençleri Sevindirecek Yeni Özellik!

Snapchat'te arkadaşlarınızla sürdürdüğünüz streak'lerin biteceği endişesi artık sona eriyor. Snapchat, streak'leri durdurma özelliğini getiriyor.

Snapchat'ten Gençleri Sevindirecek Yeni Özellik!

Her 24 saatte bir arkadaşınıza snap gönderdiğiniz Snap Streak'leri korumak pek çok Snapchat kullanıcısı için gerçekten önemli. Snap kullanıcılarının bu durumu önemsediğini fark eden şirket, kullanıcıların artık Snap Streak'lerini duraklatmalarına izin veriyor, böylece bir süre uygulamaya erişmemeye karar verdiklerinde Streak'lerini koruyamama konusunda endişelenmelerine gerek kalmıyor.

Snapchat, test aşamasında kullanıcıların yalnızca bir Streak'i ücretsiz olarak duraklatmasına izin verecek.

Snap Streak'leri Nasıl Durdurulacak?

Snapchat'ten Gençleri Sevindirecek Yeni Özellik!

Şirketten yapılan açıklamada, "Snap Streak'in kaybolması arkadaşlığınızın bittiği anlamına gelmez, bu nedenle bugünden itibaren, kıvılcımı yeniden ateşlemenizi ve tek bir dokunuşla bir Streak'i ücretsiz olarak geri getirmenizi sağlamak için test ettiğimiz yeni bir özellikle ara vermeyi kolaylaştırıyoruz." denildi.

Şirket, kullanıcıların "doğrudan uygulamadan daha fazla Streak geri yükleme ekleme seçeneğine" sahip olacağını ve ABD'de duraklama başına 0,99 dolara mal olacağını söyledi. Snap ayrıca yakında Snapchat+ kullanıcılarına streak dondurma özelliğini de sunacağını belirtti. Yani esasen, insanlar streak'lerini durdurmak ve sürdürmek için her iki şekilde de ödeme yapmak zorunda kalacaklar.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Snapchat'ten Videolara Yeni Ses ve Şarkı Öneri Özelliği!
İNTERNET

Snapchat'ten Videolara Yeni Ses ve Şarkı Öneri Özelliği!

Snapchat kullanıcıları yakında dönemin trend şarkıları veya özel sesleri içeren içerikler oluşturmak için bir dizi yeni araca sahip olacak.

Snapchat'in Ücretli Abonelik Hizmeti Rekor Aboneye Ulaştı
SOSYAL MEDYA

Snapchat'in Ücretli Abonelik Hizmeti Rekor Aboneye Ulaştı

Snapchat en son kazanç raporunda, uygulamanın Snapchat+ abonelik hizmetinde 2 milyondan fazla ücretli aboneye sahip olduğunu söyledi.