Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

EA Games'in üzerinde çalıştığı Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkış tarihi resmen duyuruldu. Çıkış tarihi ve sistem gereksinimlerine dair detaylar haberimizde!

Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

EA Games'in uzun süre sonra yayınlandığı ilk single-player odaklı oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için devam oyunu yakında zamanda geliyor.

Oyun hakkında çok az bilgi bulunuyorken yaklaşık 2 ay önce Steam sayfasından yanlışlıkla yayınlanması, Star Wars Jedi: Survivor'ın arkasındaki sır perdesini az da olsa aralamıştı. Eğitimini tamamlayamayan genç Padawan Cal'ın hikayesine konuk olacağımız oyunda ilk oyuna kıyasla birçok yeni değişiklik öngörülüyor.

Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi

Steam sayfasının yanlışlıkla yayınlanması, Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihinin de sızdırılmasına neden olmuştu. 16 Mart'ta çıkması beklenen oyun, bugün EA Star Wars tarafından gelen resmi bir haberle değişti. Oyun, 28 Nisan'da oyunseverlerle buluşacak.

İlk oyundan 5 yıl sonrasını anlatan hikayede artık bir Padawan olmaktan çıkarak güçlü bir Jedi'a dönüşen Cal'ın macerasına ortak olacağız. İmparatorluktan kaçmaya çalışan Cal, karanlık zamanlar yaklaşırken dostlarını kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermeye çalışacak.

Steam üzerinden sızdırılan bilgiler arasında en çok dikkat çeken de ön sipariş veren kullanıcılara özel kozmetikler olmuştu. Kozmetikler içerisinde ilk oyundan alıştığımız Cal kıyafetleri ve BD-1 özelleştirmelerinin yanında Blaster bulunması da dikkat çekti.

Star Wars Jedi: Fallen Order oyununda Cal, yalnızca ışın kılıcı kullanabiliyordu. Kozmetikle beraber Cal'ın Blaster silahı da kullanacağına kesinleşmiş bakılıyordu. Ancak oyunun sızdırılan tarihten 1 ay geç yayınlanması da bu bilgilerin ne kadar doğru olabileceğini sorgulatıyor.

Star Wars Jedi: Survivor Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: 4 çekirdek / 8 thread | Intel Core i7-7700 | Ryzen 5 1400

Bellek: 8 GB RAM

Grafik Kartı: 8GB VRAM | GTX 1070 | Radeon RX 580

DirectX: Version 12

Depolama: 130 GB boş alan

Steam'de Karanlık Gece: Pek Çok Oyun Serisi Zamlandı!
OYUN

Steam'de Karanlık Gece: Pek Çok Oyun Serisi Zamlandı!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Steam önerilen döviz kuru güncellenmişti. Bu gelişmenin ardından birçok oyunun satış fiyatı değişti.

YORUMLAR