Süper Lig'in Adı Değişti: Yeni Sponsor Trendyol!

Süper Lig'in yeni sponsoru Trendyol oldu. Bu anlaşma neticesinde Süper Lig gelecek yıl Trendyol Süper Lig olarak adlandırılacak. İşte detaylar!

Süper Lig'in Adı Değişti: Yeni Sponsor Trendyol!

TFF, Süper Lig isim sponsorunda değişikliğe gittiğini duyurdu. Gelecek sezondan itibaren lig 'Trendyol Süper Lig' olarak adlandırılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Lig ve 1. Lig için Trendyol ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının gerçekleştiğini duyurmasıyla birlikte Süper Lig ve 1. Lig'in ismi belli olmuş oldu.

TFF, Türk futbolunun marka değerini artırmak ve kulüplere yeni gelir kaynakları yaratmak amacıyla çeşitli projeler üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Süper Lig ve 1. Lig İsim Hakları Trendyol'un Oldu

TFF temsilcisi Büyükekşi'ye göre Trendyol ile yapılan anlaşma bu hedeflere ulaşma yolunda atılan ilk adım. Büyükekşi, Trendyol ile yapılan bu ortaklığın ligin marka değerini artıracağına ve ekonomiyi olumlu yönde etkileyeceğine inandığını ifade etti.

Sözleşme kapsamında TFF, Süper Lig'in isim sponsoru Trendyol ile 1+1 yıllık bir anlaşma imzaladı. Tüm takımlara eşit olarak dağıtılmak üzere toplam 700 milyon TL ödenecek.

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de yeni sezon 11-14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Sezon sonunda düzenlenecek 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da göz önünde bulundurularak sezonun 19 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

eSüper Lig Şampiyonu Belli Oldu: Galatasaray'da Çifte Kutlama!
OYUN

eSüper Lig Şampiyonu Belli Oldu: Galatasaray'da Çifte Kutlama!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig, takımların kıyasıya mücadelelerinin ardından tamamlandı.

Süper Lig TOTS, FIFA 23'e Eklendi: İşte Seçilen Oyuncular!
OYUN

Süper Lig TOTS, FIFA 23'e Eklendi: İşte Seçilen Oyuncular!

Süper Lig'imin bitimine oldukça kısa bir süre kaldı ve her yıl olduğu gibi EA, bitime yakın liglerde sezonun takımını oyuna ekliyor.